Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 W wędkarskim świecie wyczytałem ,że streeto air będzie w kilku wersjach. Najcięższy 206 cm do 15gr. będzie ważył aż 96 gramów! Wszystko na podzespołach fuji. Na razie tylko szczątkowe informacje.Jakie ma być przeznaczenie tych kijów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jakie ma być przeznaczenie tych kijów ? Prawdopodobnie wędkarstwo spiningowe, ale głowy nie dam sobie uciąć. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Posiadam WRC TANGO II 2,4 m do 8 gran. Szczerze polecam super wykonanie wszystko ładnie równo wklejone leciutki szybki dynamiczny blank poddając się pod ryba. W moim odczuciu jedna z lepszych wklejek jakie miałem. Cena trochę zaporowa ale udalo mi się kupić na promocji za 350 zł z 470 zł przeceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Zastanawiam się czy sobie pod BT nie kupić starszego czarnucha Tango - za 250 można wyrwać. W poznaniu oglądałem rok temu tą zieloną serię i jakoś mi nie przypadła do gustu. https://maszbranie.pl/blog.Konger-world-Champion-II Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ten nowy w porównaniu do czarnego jest moim zdaniem szybszy co akurat mi bardziej odpowiada a z kolei nie jest tak sztywny jak np fishmaker dragona że pracuje sama wklejka a potem sztywny pręt. Każdy ma swoje odczucia jak dla mnie Nowy Tango na plus do ppoprzednich serii :-) pewnie za 470 zł bym go nie kupił a że byk za 350 zł to go wziąłem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jeśli jest faktycznie szybszy a mimo to nadal progresywny w dalszej części to faktycznie na plus ... ale to pewnie zawsze jest fuc** subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Streeto casting Tak, mają być w bardzo zbliżonej cenie A wiadomo czy i ew. kiedy mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Z tego co wiem nowości mają być dostępne od wiosny (marzec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Może już na rybomanii da się pomacać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 witamłowi ktoś kijem world champion II CLASSIC 270 cm cw.10-35gr, możecie się wypowiedzieć na jego temat, czy jest wart 450zł?wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Siemka czy ktoś już testował ten kij Konger Dynamix Jig L 2322 2,32m 3-14g bo w opisach to same superlatywy a jak w rzeczywistości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 witamłowi ktoś kijem world champion II CLASSIC 270 cm cw.10-35gr, możecie się wypowiedzieć na jego temat, czy jest wart 450zł?wszystkiego najlepszego w nowym rokuponawiam pytanie, łowił ktoś kongerem world champion II CLASSIC 270 cm cw.10-35gr. w zeszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junker_abra Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 jest już nowy katalog Kongera na 2017 z nowości chwalą się streeto air jako najlżejszymi kijami na rynku Z RN3SE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Miejmy nadzieję, że w Poznaniu będzię można pomacać wszystkie nowości od kngera. Osobiście inyteresuje mnie wlejnaka WCII zander do 18/21g, Edytowane 30 Stycznia 2017 przez MarCinFin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Cześć Czy ktoś powie coś o kiju Konger Streeto Spin M 220/26g. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 http://jerkbait.pl/topic/69799-streeto-i-inne-nowości-kongera-2016/?hl=%2Bkonger+%2Bstreeto Miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dziękuję Trochę gubię się na forum.Co robić początkujący. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 DziękujęTrochę gubię się na forum.Co robić początkujący. Co robić, myślę że warto zapoznać się z regulaminami, zasadami tworzenia wpisów oraz korzystać z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam , Macał ktoś moze kongera pocket expedition spin? Jakieś opinie ?☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzami Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witam. Mam pytanie. Czy streeto UL 2202 nada sie pod pstrągi? Zalezy mi na szybkim kiju z progresywnym ugieciem? Po zdjeciach sadze ze przy wiekszym obciazeniu wchodzi w parabole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Generalnie nie wyobrażam sobie iść na pstrągi z witką do 10g. A dla czego szybki, chyba że pod gumki to tak. Pod wobki zdecydowanie med-fast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Masz tu witkę do 7 gr Jak przyjdzie czas to będę ją na pstrągach testował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzami Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No tak ale z tego co każdy pisze to c.w w tych wędkach jest większe niż podaje producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Daj spokoj z tymi opisami.. Kto to w tym mikado i kongerze opusuje te CW. Bierzesz kij do 7 gram a lowisz 10 gram + guma. Gdybys chcial lowic komfortowo 2-7 gram to chyba trzeba beac kij z oznaczeniem xul do 4 gram. Porażka totalna i w kazdej nowej serii to samo. Tak samo jak. Bierzesz kij w reke szczyt ok czuly fajny spoko a dolnij 15 lb i beton.. o chocby w tym wypadku.. http://fotowrzut.pl/6TFWO6AGYA okoniowka do'7 gram a ugiecie jak inazuma sandaczowa Edytowane 23 Lutego 2017 przez X Y Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Daj spokoj z tymi opisami.. Kto to w tym mikado i kongerze opusuje te CW. Bierzesz kij do 7 gram a lowisz 10 gram + guma. Gdybys chcial lowic komfortowo 2-7 gram to chyba trzeba beac kij z oznaczeniem xul do 4 gram. Porażka totalna i w kazdej nowej serii to samo. Tak samo jak. Bierzesz kij w reke szczyt ok czuly fajny spoko a dolnij 15 lb i beton.. o chocby w tym wypadku.. http://fotowrzut.pl/6TFWO6AGYA okoniowka do'7 gram a ugiecie jak inazuma sandaczowaDlaczego tak to się dzieje ? Dam ci małą "pracę domową" a wnioski sam wyciągniesz. Potrzebne będzie ci waga kuchenna lub inna która pokazuje już od 1 grama, główka Jig np. 5g powiedzmy 3-5producentów i poważ je. Wyniki mogą cię zaszokować Nawet ważąc z jednej paczki 3-4główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi