artur.piwo73 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jest moc.Tylko lenistwo zgubne. zgubne.https://youtu.be/LNV4vRN-two Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 no nie chciało mu się 4 liter podnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz123 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Witam ma pytanie co do tej wędki Konger Dynamix Jig ul 2322 2,32m 1-8g głównie mam pytanie jaką ma akcję czy paraboliczną czy szczytową i jak się spisuję na rybach? Edytowane 25 Stycznia 2018 przez wedkarz123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Może w tym linku poszukaj ... wedki-konger-klen-jaz-okon Pasowałoby się też przywitać ... Edytowane 25 Stycznia 2018 przez SlawekNikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz123 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Niestety ale nic ciekawego z tego linku nie wyczytałem na temat tej wędki którą chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jest też kilka czy kilkanaście innych wątków na temat produktów kongera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz123 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Szukałem już w necie sporo czasu na temat tej wędki na sporo forach nigdzie nic o niej nie piszą jaką ma akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Też interesuje mnie seria dynamix ale spin, moze ktoś miał okazję machać na targach, zwłaszcza modelem 3m do 30g. Szukam czegoś budżetowego na bolenie i na papierze ta wędka wygląda całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Część. Czy ktoś może przerzucał się albo chociaż macał i porównywał streeto vs streeto air ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam ma pytanie co do tej wędki Konger Dynamix Jig ul 2322 2,32m 1-8g głównie mam pytanie jaką ma akcję czy paraboliczną czy szczytową i jak się spisuję na rybach? To wklejka jest i głowy nie dam, ale na 99,9% węglowa. Zachowuje się jak to wklejka - w miarę delikatny szczyt dalej beton. Kolega używa i nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Z tego co mi wiadomo, to żadne wędzisko z serii Streeto i Streto Air nie jest wklejanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Kolega wyżej odniósł się do kija dynamix a nie streeto :> . Streeto na pewno nie jest wklejka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Po kolei, wg katalogu. W Streeto są wklejki, ale tylko w modelach jigger, oraz w Double, w jednej ze szczytówek. W Dynamixie też są wklejki, opisane w nazwie jako Jig. Te ze spinem w nazwie to tubulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Miał ktoś może już w ręku wędki Konger Streeto Twitch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Interesują mnie opinie o jednoskładzie Streeto XUL 1801. Czy ktoś już łowił, jaka akcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Interesują mnie opinie o jednoskładzie Streeto XUL 1801. Czy ktoś już łowił, jaka akcja?Podepnę się pod pytanie Kolegi, bo mnie też bardzo to interesuje?Może ktoś, coś?Bo noszę się z zakupem.Jaki zakres główek obsłuży + kajtek 2".Czy to, to samo jak opisywał Friko na 5-ej stronie? Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez graf74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ja właśnie kupiłem xul air. 1 wrażenia bardzo pozytywne. Zwykle streeto jest podobno szybsze .wędka Mimo iż delikatna to jak najbardziej x-fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ja właśnie kupiłem xul air. 1 wrażenia bardzo pozytywne. Zwykle streeto jest podobno szybsze .wędka Mimo iż delikatna to jak najbardziej x-fast Można poprosić o więcej konkretów?Jakie przynęty pociągnie, jaka gramatura główek etc...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Na razie tylko wstępnie mogę napisać. Rzucałem microjigami od 0.5g do 0.8g+mała larwa (pewni ok 0.5g) i byłem z rzutów wiecej niż zadowolony . Wiecej napiszę po dalszych testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Po majówce mogę napisać o swoim Streeto XUL 1982, 198cm 0,5-6g.Jestem bardzo zadowolony z tego kija. To jest właśnie to czego szukałem i co lubię.Łowiłem na wodzie stojącej główka 3-6 gram plus 2-3 cale kajtki różne ale również naobrotówki w rozmiarach 0 do 2. Kijek to dobrze ogarniał.W zestawie z plecionką YGK Egi Metal 8lb plus Shimano Nasci 2500 HGS,jak dla mnie bomba!Lata z tego odpowiednio daleko, a nawet dalej czucie rewelacyjne brań zarówno jaki kontaktu z dnem.Nigdy wcześniej nie łowiłem też uchwytem SKSS czy jak on się dokładnie nazywai powiem że dla mnie było super, lepiej niż TVS, który mi nie leży.Kijek szybki ale nie sztywna pała, szczupaczek taki ok 60cm już go ładnie wygiął.Ale moment wyjechał na brzeg.Moim zdaniem nie boi się takich przyłowów.Może komuś się przyda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Interesuje mnie Konger Streeto AIR tylko nie wiem która wersja będzie dla mnie idealna. Potrzebuje kijek pod nieco cieższego okonia. Ogarniać ma Kaitechy 3 i 4 cale + główki od 5 do 12g. Przy tych 5g chciał bym żeby był pełny komfort w prowadzeniu. Teraz który będzie idealny do 10g, czy 15g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Czy ktoś wie, czy ktoś miał w ręku, czy ktoś słyszał o tym https://allegro.pl/multiplikator-konger-streeto-cast-7200lh-005062720-i7471153398.html?snapshot=MjAxOC0wOC0yNVQxMDoyMzoyMy40NjJaO2J1eWVyO2I3MTY4NjY3MWM3MTUxZDk2N2RiY2E0YTljZTQ2NzY5M2EyZDEwZTEwMmNmNjIxMGU4ZjlmYTM5ZGU0ODFiZTg%3D multiplikatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Widzę, że to "nowość nad nowościami" i nikt jeszcze tego wynalazku nie wypróbował... Trudno, poświęcę się dla dobra ogółu i kupię to "cudo". W razie czegoś mam aż 30 dni na zwrot. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 KONGER Dynamix Spin 240/5-20g czy ktoś z kolegów posiada ów kij i może kilka zdan na jego temat napisać ? Moj mistrall już chyba swoje przeżył i czas na zmianę...budżet mam 200zł szukam coś do cw 25gr i ten mi wpadł w oko. Posiadam takiego tylko do 14gr ale ma zawyżone CW więc nie wiem jak z tym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 W styczniu będzie nowa wersja streeto air ! Wolna od wad fabrycznych (poodobno )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi