Dzami Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 To podpowiedźcie jakiego tego kija kupić. 220 cm, c.w do 20 gr. i by ladnie się gieła pod rybą. Budżet coś koło 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ktoś wie co z tym Konger Streeto Caster? Jest? Będzie? Miał ktoś to w ręce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 witam ! szukam opinii na temat kongera world champion II classic 10-35gr 270 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Panowie bo prześledziłem cały wątek a pytań jeszcze kilka:Czy są już dostępne stretto xul AIR ? Nigdzie ich nie widzę do kupienia..Czy ktoś łowił stretto xul 185cm ? Jak wrażenia? Chcę go kupić typowo do czeburaszki, ew małe obrotówki z łodzi. Dziękij na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Powiedzcie te streeto do 9 i 10 gr. są dobrze opisane, czy pociągną np do 14 gr masy łącznej przynęty z główką ? Damianowy, tutaj jest wersja do 10 gr https://maszbranie.pl/pl/p/Wedka-Konger-Streeto-Air-UL-1982-198-cm-2-10g/1829 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Panowie bo prześledziłem cały wątek a pytań jeszcze kilka:Czy są już dostępne stretto xul AIR ? Nigdzie ich nie widzę do kupienia..Czy ktoś łowił stretto xul 185cm ? Jak wrażenia? Chcę go kupić typowo do czeburaszki, ew małe obrotówki z łodzi. Dziękij na info. http://jerkbait.pl/topic/69799-streeto-i-inne-nowości-kongera-2016/?p=1880348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Powiedzcie te streeto do 9 i 10 gr. są dobrze opisane, czy pociągną np do 14 gr masy łącznej przynęty z główką ? Damianowy, tutaj jest wersja do 10 gr https://maszbranie.pl/pl/p/Wedka-Konger-Streeto-Air-UL-1982-198-cm-2-10g/1829 http://jerkbait.pl/topic/69799-streeto-i-inne-nowości-kongera-2016/?p=1894668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Zainteresował mnie Konger Streeto M 2382 (CW-8-28g), tegoroczna nowość. Niestety nie widzę go w żadnym sklepie, czy może ktoś mógłby pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Zainteresował mnie Konger Streeto M 2382 (CW-8-28g), tegoroczna nowość. Niestety nie widzę go w żadnym sklepie, czy może ktoś mógłby pomóc?Widziałem go na rybomanii. Bardzo fajny, lekki i trochę sztywny kijek, wydawał się też naprawdę szybki. Trochę go powyginaliśmy i ugiecie też spoko. uchwyt kołowrotka osadzony też nisko, nie mierzyłem, ale na oko jakieś ok30cm. Jedyny minus jaki zauważyłem i też osoby ze stanowiska kongera się ze mną zgodziły, ze kij dosyć mocno niedoszacowany. Na oko to lekko dobre 10gr więcej ogarnie bez większego problemu. Zresztą sami również mówili, że na testach ok 40gr nie stanowiło dla niego wiekszego kłopotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Czy ktos juz macal konger rapier 185cm 1-7gr w nowej wersji? Jesli tak to jak wyglada sprawa uchwytu i jakosci nowych przelotek? Pozdrawiam Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Edytowane 21 Marca 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Widziałem go na rybomanii. Bardzo fajny, lekki i trochę sztywny kijek, wydawał się też naprawdę szybki. Trochę go powyginaliśmy i ugiecie też spoko. uchwyt kołowrotka osadzony też nisko, nie mierzyłem, ale na oko jakieś ok30cm. Jedyny minus jaki zauważyłem i też osoby ze stanowiska kongera się ze mną zgodziły, ze kij dosyć mocno niedoszacowany. Na oko to lekko dobre 10gr więcej ogarnie bez większego problemu. Zresztą sami również mówili, że na testach ok 40gr nie stanowiło dla niego wiekszego kłopotu.Tak właśnie wyglądają opisy CW " do 28 ale 40 nie stanowi problemu " to 28 czy k*** 40 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Wiesz, ja nie opisuję cw wędek, tylko mówię o własnych odczuciach (zresztą znajomy który się nim "bawił" miał takie samo zdanie) i dodałem opinie osób z kongera, które go testowały. Mimo to uważam, że to naprawdę fajny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Jeżeli ludzie z Kongera twierdzą, że opis jest nieprawidłowy to ... hd i kamieni kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nie wiem czy to pojedyncze modele, czy cała seria tak wygląda. Może niech wypowiedzą się inne osoby, które na co dzień użytkują lub użytkowały serie streeto. Sam jestem ciekawy jak wygląda to przy innych wędkach z tej serii. W sensie inne cw. Zaniżone , zawyżone czy mniej więcej może być tak jak jest opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W ogóle marketing w segmencie wędkarstwa w Polsce to jeszcze leży i kwiczy i długo tak będzie. Przykład. Ostatnie Dni Dragona. Pojawiam się 1 dnia 2 godziny od otwarcia sklepu. Wchodzę i ... cisza ... przedstawiciel udaje, że mnie nie widzi, poprawia pudełka z kołowrotkami na ladzie. Szkoda, że poziomicy nie miał. Oglądam kije, nic nie potrzebuje ale ciekawią mnie nowe modele. Cisza .... zero reakcji ze strony człowieka z Dragona. Żadnego zapytania w stylu " czego szukasz ", " jakie przynęty chcesz zastosować " nie wspomnę już o propozycji zwrócenia uwagi na te właśnie nowości. Losowanie nagród po weekendzie. To będzie najlepsze. Nie żebym był schapany na darmowe fanty bo nie mam gdzie ich już upychać ale po ch** mi czapeczka Dragona ? Co ja mam z nią zrobić ? Czy nie lepiej dać w ramach tej nagrody paczkę gum za 10 pln, które ja sobie przetestuje i ewentualnie kupię 3 następne ? Ot marketing Dragonowski. Chyba tylko teoretyczny w WWędkarskich w gronie wzajemnej adoracji. Dziękuję więcej pytań nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Z tym dragonem nie kuś, bo szkoda mojej klawiatury i języka na tą firmę. Od dawna jestem tak zrażony, że nigdy więcej. Jedynie chyba 2-3modele gum uważam za ok. Wędki i kołowrotki to pomyłka. TAK i zdania nie zmienie. Nie chcę od nich nic nawet za darmo. Więc może lepiej wróćmy w tym temacie do kongera. Co z cw. Ma ktoś swoje zdanie, spostrzeżenia odnośnie ich opisów ? Edytowane 22 Marca 2017 przez kleniu25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Mam Stalliona Prime Rockera opisanego do 23 gr. Wędka opisana jako rzeczny uniwersał pod wobki i żelazo. Ciągnie i podobija 30 gr. Szczupak 75 cm wyjechał z wody jak szmata z hamulcem na beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 A w ogóle jak sprawuje się ta seria stallion. Mógłbyś coś więcej napisać? Jak wykonanie samego kija, jak praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Opisany wyżej kij używany jest również przeze mnie do szczupakowego trolla z 10 cm wobkami ze średnim sterem. O innych się nie wypowiadam. Jeśli chodzi o wykonanie to w tej cenie jest nadzwyczajnie schludne i ciekawe. U mnie w klubie ma te kije kilku zawodników i każdy sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Ogólnie nawet te tanie Kongery to porażka .Tak wygląda korek po połowie sezonu.....Rybka dalej pływa nie zabieram ryb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 W moim jest pianka tylko z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 To nie jest korek, tylko nie wiadomo co z okleiną. Bardzo częste w tańszych produktach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 To nie jest korek, tylko nie wiadomo co z okleiną. Bardzo częste w tańszych produktach.To jest okleina i bardzo brzydko wygląda .Chciałem to zmyć i wyczyścić a tu zonng.Zobaczę czy da się czyś pomalować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 dla mnie seria stallion warta grzechu fajne kijaszki ... i bede je chwalił , mam Hybrid Powera do mocniejszych zadan i strike furina do 24 g jako uniwersał na łódke. Ta druga dla mnie szał i na szczupłego i na sandała !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Szukam opinie na temat wędki World Champion II Turbo 7-21, może ktoś miał w rękach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi