Alexspin Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 (...) Wolna od wad fabrycznych (poodobno )!Wiara czyni cuda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 W styczniu będzie nowa wersja streeto air ! Wolna od wad fabrycznych (poodobno )!Lepsze jest wrogiem dobrego. Cóż to za wady fabryczne ? Bo mój działa bez zarzutu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Podczas zacieciecia / zaczepu i to bardzo delikatnego strzela jak zapałka dolna część przy przelotce. Miałem kontakt z co najmniej 4 osobami / wędkami w których tak się stało ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 pierwsze słyszę ... jeżeli by się takie cuda działy z kijami , to tutaj było by głośno na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 WItam Odświeżę temat co by nie zakladac nowych. Czy jest tu ktoś kto użytkuje kongera streeto caster ? 1-9g ? Od jakiej grmatury faktycznie laduje sie kij ? I czy jest tak czuly jak Konger Paladin Fire Wizard ? (moze ktos ma porównanie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 U mnie dwa razy strzelały streeto air. Oba poszły na reklamacje. Konger temat zna i reklamacje maja byc uznane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie tylko streeto air ma jakąś wadę fabryczną. Mój i kolegi model ul 2-9 walneły w tym sam miejscu. Mój poległ przy wyżycie kopytka 5 cm na główce 3.5gr powyżej 3 przelotki a kumpla strzelił przy holu sandaczyka praktycznie w tym samym miejscu. Konger oczywiście zachował się jak należy i wymienił oba modele na nowe... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Nie wierze w to co czytam, Streeto M2202 był moim podstawowym kijem na ostatnim wyjeździe do Szwecji. Nie przypominam sobie spadu ryby, czy problemów z zacięciem. Polecam ten kij. Przeze mnie testowany na szczupakach 90 cm i okoniach 40+. Może jakaś partia rzeczywiście była wadliwa, ale nie skreślałbym całej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Uzywal ktos moze? Konger Streeto Jigger UL 2062 2,06m 4-9g ? Jakies sugestie , opinie odnośnie cw? Ile ogarnia i jak ogarnia gumki w opadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vann Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Witam.Czy ktoś z kolegów posiada może Streeo xul 1801 0,5-6?Mam kilka pytań.Pozdrawiam Edytowane 24 Października 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 http://jerkbait.pl/topic/109981-konger-streeto-vs-mikado-sicario/?fromsearch=1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Mam wersję UL 2202 i wszystko jest ok, żadnych problemów i wad a przeżył już sporo "pontonowych" eskapad. Innymi słowy, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Mogę tylko potwierdzić słowa kolegów o łamliwych kongerach. Dwóch moich kolegów złamało wędki z serii streeto przy wyrzucie przynęt o masie nie przekraczającej ciężaru wyrzutowego. Mnie to skutecznie zniechęciło do zakupu tego badziewia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 panowie proszę o opinie bo nigdzie nie znalazłem tego kija KONGER Ultris Jig Zander Pro 232/5-24g wiem tyle że to wklejanka ale jakie faktycznie ciężary ogarnia. Czy to kij to ciągnięcia przynęt po ziemi czy fajnego podbijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 https://tacklebox.com.pl/STREETO-AIR-XUL2102-210-1-7-WEDKA-KONGER-CZAPKA-STREETO-p1468Będzie xul 210cm 63g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 https://tacklebox.com.pl/STREETO-AIR-XUL2102-210-1-7-WEDKA-KONGER-CZAPKA-STREETO-p1468Będzie xul 210cm 63g Posiada ktoś ten kijek, jak się sprawuje ? Czy masa jest rzeczywista jak podane na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Już od 2 lat jestem "szczęśliwym" ( ) posiadaczem i użytkownikiem multiplikatora KONGER Streeto Cast 7200LH. Reklamowany w katalogu jako multiplikator do UL-a, niestety nie spełnia pokładanych w nim nadziei i nie potwierdza chwytu reklamowego. Owszem, jest bardzo lekki, zaledwie 154g, ale szpula choć odpowiednio płytka, do lekkich nie należy. Waży aż 13g, czyli jest lżejsza zaledwie o 3,7g lżejsza od standardowej szpuli Tatuli CT 100.Czy ktoś miał również doświadczenia z tym multiplikatorem i może udało się do niego dopasować jakąś lekką szpulę, powiedzmy 5-7g? Jeśli tak, bardzo proszę o pomoc i podpowiedź. Już pisałem w tej sprawie do Kongera, ale milczą jak grób. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) A ja z czystym sumieniem mogę NIE POLECIĆ Kongera Streeto Cast 7200LH do łowienia pstrągów na woblery. Łożyska i przekładnia nie przeżyły nawet 5 wypadów z woblerami pstrągowymi. Mowa o przynętach typu Dorado Invader, Rapala Oryginal, Kenarty czy też Krakuski, nic specjalnie mocno pracującego raczej używane w nurcie małym i średnim. O ile rzuca to jeszcze jako tako... no za 300 zł to tak całkiem względnie. Hunter Ronin 5 cm latał na +/- 20m przy kiju streeto 4-16. Jeżeli ktoś chce używać go z główkami 3-7 gram to pewnie połowi trochę więcej niż tydzień. Jednak do pstrągowania ten wynalazek zupełnie się nie nadaje. Dużo lepiej w tej kwestii spisał mi się seryjny, stówkę tańszy Black Max rzuty były tylko ciut bliższe, a możliwość rozbudowy i wytrzymałość dużo większa. Zdecydowanie lepsze wrażenie wywarł na mnie kij Konger Streeto Caster 4-16 g. Bardzo fajnie ładuje się nawet przy wadze około 3 gram, przeciążać go nie próbowałem. Sprawdza się w twitchingu, nie klęka nawet w ostrym nurcie. Jest uzbrojony minimalistycznie i bardzo mi się to w nim podoba. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Kolorowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Rozumiem, czyli odradzasz wydawania pieniędzy na tuning Streeto Cast 7200LH. Dzięki. Kupiłem go z myślą o wzdręgach i ewentualnie okoniach, ale ponieważ zawiodłem się trochę na jego możliwościach, to niewiele go używałem. Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Cześć. Jakie mlynki używacie do streeto air L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Czy miał ktoś stycznoś z Kongerem streeto air 2,06 3-15g? Jaką komfortowo gramaturę obsługuje przy średnich głębokościach 2-5m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Czy miał ktoś stycznoś z Kongerem streeto air 2,06 3-15g? Jaką komfortowo gramaturę obsługuje przy średnich głębokościach 2-5m?Mam ten kij I myślę, że jest dobrze opisany. Niestety złamał mi się w dolniku pod omotką przelotki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Masz test air L z różnymi gramaturami przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Widziałem ten film jednak kamerki mają tendencję do uginania obrazu i w sumie nie do końca widać jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Cześć. Ponawiam pytanie. Jakie mlynki używacie do streeto air L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi