majunio Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Cześć. Ponawiam pytanie. Jakie mlynki używacie do streeto air L?Certate lt 2500s-xh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Chyba trochę poniosło kogoś z cena???? Ponad 2K za kongera no bez jaj . A już myślałem że nic mnie nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 No cóż, ordynarna reklama (zresztą uczciwie zaznaczona na winiecie) prezentowana przez wiadomą osobę z upadłego WMH, a teraz prowadzącą do upadku WŚ. Trudno, to nie wybory powszechne, trzeba się z tym pogodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Cześć. Wiecie może czy streeto air xul 1902 i 2102 różnią się szybkością? W której części dodano dodatkowe cm ? Czy grubość szczytu jest taka sama? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Cześć. Jakie kołowrotki używacie ze Streeto air L2062 3-15g ? Zastanawiam się nad Stradic FL 2500 odpowiedź na powyższe pytanie :Witam Po porównaniu tych dwóch modeli wędek można stwierdzić iż w kijek o długości 190 cm jest szybszy. Nie jest to jakaś duża różnica ale w jakimś stopniu wyczuwalna. Pamiętać należy , że te wędki mają taki sam ciężar wyrzutu tak więc 190 będzie zawsze szybsza. Jeżeli chodzi o dodatkowe centymetry to można stwierdzić ,że blank od 220 jest grubszy po całej jego długości względem 190. Szczytówki różnią się średnicą wejścia na dolnik. Jeżeli chodzi o górną część szczytówek to pracują podobnie a grubość blanku jest taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas 235 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Cześć, używa ktoś z was Konger streeto twitch 2141 jak się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Cześć. Miał ktoś porównanie streeto air do 10 i do 15 g? Mam xul do 7 i do 15. Xul mój ulubiony kij. Do 15 już trochę za mocny i rozważam jeszcze ten do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ul wjechał. Machając na sucho trochę mocniejszy niż xul. Szczyt wizualnie grubszy. Jak będę po testach to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 A ten XUL jak to rzuca dołem ? 1-2g. Pstrąg 30/okon 20++ mocno gnie wędke czy nie koniecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Łowiłem nim wzdręgi na jigi ok 0.7g i rzucał przyzwoicie. Akcja bardziej szczytowa . Ostatnio wjechał min szczupak 70+ i sandacz 60+, bolki ok 50 . Na wodzie do 3-4m podbija dosyć komfortowo do 5g+2" .Ww przez Ciebie ryby mocno nie wygną . . Piszę o długości 190. Dłuższy 210 jest wolniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Coś tam mogę już napisać o ul 2-10. Lekki. Szybki. Czuły.Na pewno mocniejszy od xul, grubszy szczyt. Szybkościowo podobnie. Rzucałem w zasadzie tylko 6g+2-3". Rzuci sporo więcej. Podbije w miarę komfortowo nawet z 8-10m. Xul tutaj już klękał odczuwalnie. Na pewno zdecydowanie mu bliżej do xul niż do L (do 15g)-chociaż dawno nim nie lowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Cześć. Miał ktoś porównanie streeto air do 10 i do 15 g? Mam xul do 7 i do 15. Xul mój ulubiony kij. Do 15 już trochę za mocny i rozważam jeszcze ten do 10. Ile górą ten do 15g ogarnie? Mocno niedoszacowany? Bo chcialbym wersje Air "M" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Air l rzucałem max 10g+spory raczek. Zapas przy rzucie i podbijaniu nawet na głębokiej wodzie był. Także myślę, ze 20 a może i więcej ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) Pytanie do posiadaczy modelu M2382 do 28 g, to że pociągnie więcej to oczywiste, pytanie ile więcej? 40 da radę, czy to za dużo? DziękiMichałedit:Ok, doczytałem że niedoszacowany o ok 10 g, proszę użytkowników i potwierdzenie lub zaprzeczenie. Edytowane 27 Lipca 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Cześć. Miał ktoś porównanie streeto air do 10 i do 15 g? Mam xul do 7 i do 15. Xul mój ulubiony kij. Do 15 już trochę za mocny i rozważam jeszcze ten do 10.Hej, napisałbyś parę słów o Streeto Air do 7g? Szukam lepszej alternatywy dla Dragona MSX do 6g.i ten Konger w długości 210cm wydaje się fajny. Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Mam streeto air do 10g, miałem też do 7 i 15g- świetna seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Mam streeto air do 10g, miałem też do 7 i 15g- świetna seria Mati, bardziej okoniowe czy bardziej pstrągowe te kijki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Air xul do 7g to okoniowy kijek. Możesz też podpatrzeć na morska tv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Mati, bardziej okoniowe czy bardziej pstrągowe te kijki?7- typowo okoniowy, 10- pstrągowy, 15- sandacz na lekko, okoń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Konger Stallion Hybrid Medium 5-21 g 127 cm - 244 cm Nic nie mogę znaleźć na temat tego kijka, może ktoś miał z nim do czynienia?Prośba o opinię jakby co ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Konger Stallion Hybrid Medium 5-21 g 127 cm - 244 cmNic nie mogę znaleźć na temat tego kijka, może ktoś miał z nim do czynienia?Prośba o opinię jakby co .Kumpel miał ten kij - dwa razy pękł ot tak (2 x reklamowany) teraz leży w szafie - na pochwałę serwis Konger, 2 x wymiana na nowy kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Miałem kiedyś jakiś model z tej serii x lat temu. Czułością przekazywania brań nie zaskakiwał. Ogólne wykonanie 2+/5. Edytowane 24 Grudnia 2023 przez zandermafija*SpinnigistaWT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 (edytowane) HejkaSzukam info o:Streeto Air L 2062 206/3-15Dokładnie chodzi w jakie przelotki jest uzbrojony bo cena ponad 700zł.Bardzo lekki ten kij, jaki max cw realnie, jaka akcja ? Dzięki Edytowane 19 Stycznia 2024 przez Marcin70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 HejkaSzukam info o:Streeto Air L 2062 206/3-15Dokładnie chodzi w jakie przelotki jest uzbrojony bo cena ponad 700zł.Bardzo lekki ten kij, jaki max cw realnie, jaka akcja ? DziękiTeraz mnie też zainteresował ten kij, niby lekka sandaczowka czyli powinna być cięta. Waga 69gram a w centrum wędkarskim jest na promocji za 598,50pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi