drChlubicz Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Posiadam od nie dawna wersję 2-10, co prawda jeszcze nie obłowiona, ale na sucho wydaje się bardzo szybka z zapasem w dolniku, typowa okoniowa szpada. Seria AIR jest zdecydowanie szybsza niż zwykła Streeto. Szczytówka waży 8,2g. Chętnie przytuliłbym wersję XUL 1902 - może komuś zalega Edytowane 20 Stycznia 2024 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Teraz mnie też zainteresował ten kij, niby lekka sandaczowka czyli powinna być cięta. Waga 69gram a w centrum wędkarskim jest na promocji za 598,50pln.Brał bym u mnie ten streeto 3-15g ogarniał pstrągi, szczupaki i sandacze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Trzeba przemyśleć. Raczej się skuszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Brał bym u mnie ten streeto 3-15g ogarniał pstrągi, szczupaki i sandacze IMG_20220705_220522.jpgJaka długość od stópki kołowrotka do końca dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Niemam już tego kijka, zamienia go szpada z pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulba Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Niemam już tego kijka, zamienia go szpada z pracowni Jaka szpada ogarnia teraz zadania kongera?Czy można wiedzieć, szukam kija do główek 4-15g ciętego i ultra czułego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Jaka długość od stópki kołowrotka do końca dolnika?Jest 26cm, co do przelotek to coś ala Fuji SIC w stalowych ramkach, nie ma żadnego loga.Na zapytanie o producenta dostałem tylko odpowiedź:"są odpowiednikiem przelotek Fuji z rodzaju RSOL." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi