Marcin1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Oglądał ktoś Pocket Expedition Spin? 1,9m cw 2-9, waga całkiem przyjemna, no i 4 - skład, na moje potrzeby wydawałby się idealny... Tylko czy nie ma przesztywnień na łączeniach? I jakie komponenty?W katalogu trochę poskąpili opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak, oglądałem dziś przy okazji i tego pocketa krótko. To taki raczej tradycyjny design - krótka korkowa rękojeść z metalowym uchwytem. Blank o charakterystyce bardziej pod obrotówkę czy woblerka niż pod jiga. Pierwsze dwa składy od szczytu jak przyginałem gięły się bez przesztywnienia, dalej nie patrzyłem bo zająłem się Streeto. Pocket skojarzył mi się z travelkiem na pstrąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Friko, a oglądałeś może nowe Tango II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Szczerze ten pocket to ciekawa propozycja na wędkę do bagażnika... Ciekawe jaka cena bo nigdzie jeszcze ich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Oglądałem dziś tylko Streeto i tego pocketa przy okazji. Nie wiem jaka będzie cena pocketa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Friko będzie szansa żebyś zrobił fotki z ugięciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tego najlżejszego streeto - tak. Wziąłem go do przetestowania więc fotki na pewno będą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Friko, a ten Streeto - pod jigi, czy raczej wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A może ktoś cos powiedzieć o Konger Ultris Jig Perch 1-10 210cm oraz 232cm? Z tego co jest napisane,jest to wklejka. A coś więcej o tym kijku? Nie przepadam za wklejkami,ale kijek wydaje się dosyć sympatyczny. Ktoś ma jakieś info jak spisuje się przy łowieniu gumisiami typu 2'-2,5', jego realne cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czy nowa seria Tango, Mikros i Elvis to też wklejanki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Wszystko fajnie, ale kijek do 6 gram to ultra lajcik, do extra ultra lighta (Jezu, jak głupio się czuje pisząc extra ultra...) to mu gdzieś tak z połowę cw odjąć trzeba. Ale fajnie że coś sie rusza w segmencie takich wykałaczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 A ja na targach macałem World Champion II Zander. Wędka ok, akcja fajna, powrót do zielonego blanka, jest lżejszy od poprzednika z czarnym blankiem. Jednak cena około 550 zł chociaż mógłbym kupić jest dla mnie nie do zaakceptowania, chociaż mam 5 spinów Kongera i można powiedzieć że jestem ich fanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Przyjaciele, ma ktoś z Was dojście do tego Kongera Streeto? W sensie żeby go kupic? Może znacie jakiś sklep? jakieś rabaty, zniżki? Bo chyba zdecydowałem się na tego najmocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zapytaj w sklepie internetowym top fish ze Szczecina. Oni mają bogatą ofertę kongera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Też szukam sklepu, gdzie można już kupić nowy Konger Tango II, ale wszyscy czekają na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Słyszałem że Konger zawsze ma późno dostawy i chyba to się potwierdza.A znacie może panowie jakiś sklep stacjonarny w Warszawie który ma sporo Kongera żeby mozna było obejrzeć na miejscu?W centrum wędkarstwa raczej maja tak od Stalliona w górę a mnie interesują niższe modele. Byłem też w LeClercu ale tam w ogóle Kongera nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Udało mi się pogadac z Kongerami. Wędki z serii Streeto wejdą do sprzedaży w przeciągu 2 tygodni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A miał ktoś styczność z serią world champion II? Czy nowa seria różni się tylko designem od poprzedników? Jak oceniacie wersję ul streeto? Do któego modelu jest podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) A jak wygląda ich praca w różnych modelach bo o podobnych parametrach są kobalt i turbo. chyba dancera nie ma już 2.9. Szkoda że wszystkie wyglądają tak samo.Jak zamontuje szczytową przelotkę w swoim Turbo sprzed ok 10lat to zrobimy testa na turbo-jaziach Seria Champion Turbo jest w zasięgu moich zainteresowań,tak poza tym Edytowane 1 Marca 2016 przez Mariano Mariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Udało mi się pogadac z Kongerami. Wędki z serii Streeto wejdą do sprzedaży w przeciągu 2 tygodni Zerknij Taki przeciek zrobię .... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Widzę, że już Friko wstawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wiecie może, czy Kongery Tango II są już gdzieś w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Dostałem dziś nowego maila od Pana Rafała z Kongera, że Streeto pojawi się na rynku jednak dopiero pod koniec marca i będzie to niewielka partia. A na stałe zagości na półkach sklepowych dopiero na przełomie kwiecień/maj. Troszkę późno, nie sądzicie? Edytowane 8 Marca 2016 przez granvorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 słabo się przygotowali do sezonu ludzie się już gdzie indziej obkupią a im później to będzie na półkach zalegać. Słabo u nich z zarządzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Też uważam ich politykę za dziwną. Jeśli ktoś planuje jakieś zmiany w sprzęcie, to zazwyczaj zbroi się przed sezonem, a nie w trakcie. Tak, aby pierwsze wyprawy na pstrąga, okonia czy szczupaka zaliczyc już z nowym kijkiem. No ale może się mylę.. ekonomista ani marketingowiec żaden ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi