Skocz do zawartości
  • 0

Łódka kabinowa+motor do 50 tyś

hasior

Pytanie

Witam

jako iż nie jestem tęgi w temacie pływających pojazdów,chciałem was drodzy forumowicze podpytać o łódeczkę,miało by być to coś kabinowego z silnikiem,używka(cena raczej to wymusza) lub nowa-myślę mniej realne :unsure:

łódka musiała by mieć małą kabinkę w której da się przekimać w 2 osoby,być w miarę stabilna,nie musi mieć super motoru myślę jakieś 50KM do spokojnego przemieszczania się bez fajerwerków,zastosowanie ,to wędkowanie i rekreacyjne pływanie ot i tyle.

czy ktoś z was miałby jakieś pomysły namiary na dobre stronki lub sprawdzone konstrukcje,łódka głownie używana byłaby na mazurach,zapewne stałaby na stałe na którymś z większych jezior.

może jakieś sprawdzone namiary na komis lub e-bay

z góry dziękuję

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja też nie jestem znawcą ale może coś takiego.

M 500 Cabin

Właśnie przeczytałem w WŚ że łódź dostała wyróżnienie na tegorocznych targach Wiatr i Woda w klasie Turystyka Motorowodna.

Tyle że na silnik zostało by ci 20tyś więc używka.

• 0
  • 0

witam

dzięki za namiary,właśnie o coś takiego mi mniej więcej chodzi,czy w tej cenie wyrobie się też z ewentualną przyczepką?

bo silnik używka w granicy 50km wydaje mi się wystarczającym,pływałem 40stka na podobnej łódce i spoko dawał radę.

Jans Ty smigałęś po słonej wodzie czy jak? ile to waży tak +/- X trailem to podciągnę z wody?

• 0

Całe jej pływanie to jeden sezon 2009 na wodzie na Zalewie Zegrzyńskim a w tym dwa razy /weekendy/ też na ZZ.Na słonej mam dużą łódz dlatego w tym roku nie było czasu pływać a dwóch nie utrzymam . W mojej ofercie jest z przyczepką. A Twoje autko da sobie spokojnie radę , ja holowałem Citroenem Berlingo.

Jans