addish Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam .Koledzy jakim sposobem można stworzyć pod Humminbird 698 cxi HD SI COMBO, własną - dokładną linię brzegową zbiornika ? Oczywiście nie bierzemy pod uwagę programu Autochart bo wielu zbiorników w nim nie znajdziemy.Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Google earth. Dr deep/reffmaster. Gps bable map edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 addish Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Za twoją doradą wykorzystałem Google Earth ale powstają duże rozbieżności pomiędzy rzeczywistością (pomiar gps-em z brzegu) a obrysem z Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 addish Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Oto przykład :Przesunięcia.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tworzysz mapę 3d? Czy zwykły zarys. Jeśli 3 d to przesunięcie nieuniknione. Jeśli zarys to powinno być ok. Chyba ze ge leci. U mnie zarysy się pokrywały. Zbiornik to zaporowka ? Jeśli tak. to niski stan wody przesuwa linie brzegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Inaczej jeszcze jak chcesz to wyślij mi zarys linii brzegowej kml/kmz i jakiegos loga małego obojętnie byle z tej wody zobaczę na rm jak to wyglaada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 addish Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak Ci to wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) pw masz maila Edytowane 17 Lutego 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maka551 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam.Dopiero kupiłem Autochart Pro i mam nadzieję, że uda mi się importować linię brzegową mojego zbiornika (nie jest to duża nadzieja, bo swoje lata mam), ale jest. Czy orientujecie się może jak poradzić sobie z różnymi poziomami wody, bo zbiornik ogromny jest i chcąc opłynąć go za jednym ranem pływać musiałbym tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 zapytaj kolegi @Paprykarz On jest biegly w humminbird i oprogramowaniu do niego , najprawdopodobniej autochart tj to samo co byly dr deep i w tedy z google earth ale glowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
addish
Witam .
Koledzy jakim sposobem można stworzyć pod Humminbird 698 cxi HD SI COMBO, własną - dokładną linię brzegową zbiornika ?
Oczywiście nie bierzemy pod uwagę programu Autochart bo wielu zbiorników w nim nie znajdziemy.
Dzięki za podpowiedzi.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi