świeżak Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam!Miał ktoś wędkę jak w temacie? Może ktoś powiedzieć coś o niej? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 "Macałem" ją na targach z myślą na okonie. Według mojej ręki wyszła że jednak za wolna i taka jakaś lejąca,nie podeszła mi.Jak chcesz sg to obejrzyj sobie jeszcze nową serię black.Wszystko zależy co kto lubi...Każdy ma inne preferencje i kij trzeba pomacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 "Macałem" ją na targach z myślą na okonie. Według mojej ręki wyszła że jednak za wolna i taka jakaś lejąca,nie podeszła mi.Jak chcesz sg to obejrzyj sobie jeszcze nową serię black.Wszystko zależy co kto lubi...Każdy ma inne preferencje i kij trzeba pomacać.Pytanie było o Shakespeare Agility LRF, a nie o Savage Gear LRF.Sam jestem ciekaw tej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tak to jest jak się jeszcze śpi i jedno oko otwiera. Sorki nie doczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_ZTQpmfsPXE Na tym filmiku można mniej więcej dostrzec pracę. Ja bardziej się zastanawiam na realnym c.w. więc jeśli ktoś miał używał, lub może gdzieś w sklepie pomacać machnąć, wyrazić opinię, to również będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jakiś czas temu widziałem w sklepie u mnie w mieście jak się uda to podejde zobacze czy jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Są chyba w Plecionie, ale ja mam za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świeżak Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wędka miałaby służyć do połowu białorybu na spinning, więc lejąca akcja nie byłaby zła. Tylko się zastanawiam czy faktycznie obsłuży przynęty od 0,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 W podobnej cenie i z bardzo lejącą pracą masz Parabellum 0-5 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świeżak Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wiem, mam 4 wędki na oku i się zastanawiam która będzie najlepsza: parabellum 7g, sg lrf 7g, daiwa lrf 5g, no i właśnie Shakespeare Agility LRF. Ciągle się zastanawiam która będzie najlepsza, a do najbliższego sklepu w którym mogę obejrzeć mam trochę za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jak maja głęboko pracować wybierz coś z SG jak ma być akcja szczytowa to którąś z pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świeżak Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Raczej głęboko, ale najbardziej się liczy to która będzie najlepiej miotać przynęty o wadze 0,5-1g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Z Szekspira są jeszcze do 6g z słynnej serii kompozytów Ugly Stick.Co prawda w/g producenta waży 150g-ale jak to kompozyt,to pewnie nie do złamania w normalnych warunkach.Czy może ktoś z kolegów ją >pomacał<?Czy jak w półszklakach ugięcie to parabola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi