Witam. Mam zamiar kupić łódź kabinową. Waga ok 380kg. Chciałbym do niej doczepić silnik 8km. Czy będzie odpowiedni?Czy nie za mały? Z jakim należy się liczyć zużyciem paliwa? W trolingu? W szybszym płynięciu? Może któryś z kolegów ma podobny zestaw i podzieli się ze mną informacjami. Zależy mi na ekomicznym pływaniu, ale również żeby łódź poruszała się w miarę sprawnie.
Pytanie
mons
Witam. Mam zamiar kupić łódź kabinową. Waga ok 380kg. Chciałbym do niej doczepić silnik 8km. Czy będzie odpowiedni?Czy nie za mały? Z jakim należy się liczyć zużyciem paliwa? W trolingu? W szybszym płynięciu? Może któryś z kolegów ma podobny zestaw i podzieli się ze mną informacjami. Zależy mi na ekomicznym pływaniu, ale również żeby łódź poruszała się w miarę sprawnie.
Top użytkownicy dla tego pytania
10
8
7
6
Popularne dni
17 Mar
17
1 Lis
12
24 Lut
8
28 Lut
7
Top użytkownicy dla tego pytania
mi106 10 odpowiedzi
Sławomir 8 odpowiedzi
tornado 7 odpowiedzi
Gumofilc 6 odpowiedzi
Popularne dni
17 Mar 2018
17 odpowiedzi
1 Lis 2010
12 odpowiedzi
24 Lut 2019
8 odpowiedzi
28 Lut 2019
7 odpowiedzi
Popularne posty
tryt
Chyba trochę zaczynamy wszyscy tracić z magii wędkarstwa. Większe łodzie, potężne silniki. Na jednej górce po pięciu rzutach nic się nie dzieje, to za dwie minuty łowię na drugiej. Tylko ślizg, reszta
welpa1809
W ślizgu ?
Sławomir
20tka - 10tka oto jest pytanie . Napiszę tak , mam spaline 6tke i nie narzekam ale przydał by się większy , na moje wymogi nie kupiłbym większego jak 9,9 . Druga sprawa to ciężar , spalanie ilości pal
Opublikowane grafiki
114 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi