marian-56 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Szukam info o silver CreekWitam.Pod koniec lat 90-tych miałem Daiwe Silver Creek - 210 cm c.w do 25gr.Dwuskład.Przelotki Fuji SIC.Korek najgorszej jakości z mozliwych.Akcja średnia.Praca bardziej w dolniku.Bardzo dobry do plecionek.Import bezpośrednio z Japonii.Marian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Co z Daiwy proponujecie z nowości pod okonia ? Coś szybkiego i do 10 gr ? Mają coś ? Jest Daiwa Ballistic-X Ultra Light Spin 2.10m 1-10g, sam jestem ciekaw opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tu kilka słów o patyku Daiwyhttp://wkra-fishing.pl/?p=8131 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 właśnie oglądałem we Francyji kije Daiwa Presso....kijek do 5 gram bajka wykałaczka za 60 euro , z daleka myślałem że to major crafty bo rękojeść podobna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 W Polsce ich chyba nie ma, szukałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 te daiwy w no name ubrane , ciekawe też były shimano nasci, całe w alconite w srebrnej ramce , uchwyt taki fikuśny niebieski, bardzo ładne kije, 1 i 2 skłdy , plus minus po 70-90 euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Panowie może ktoś, coś o nowej serii Generation Black, interesuje mnie patyk GB6102ULFS-BD Two Drunkmonkies 2.08m 0.5-4g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 a mnie ICHY TWICHY czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Panowie może ktoś, coś o nowej serii Generation Black, interesuje mnie patyk GB6102ULFS-BD Two Drunkmonkies 2.08m 0.5-4g.Macałeś ten kij ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja od mniej więcej dwóch lat używam kija Lexa 3-15 gr, długość 2,10 m. Jestem z tej wędki niesamowicie zadowolony. Kij idealny na małe rzeki, w których łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Panowie może ktoś, coś o nowej serii Generation Black, interesuje mnie patyk GB6102ULFS-BD Two Drunkmonkies 2.08m 0.5-4g.Na YT masz filmiki WKRA FISHING.Radek Witólski łowi tym kijkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Na YT masz filmiki WKRA FISHING.Radek Witólski łowi tym kijkiem.Już obejrzane, plus kilka zdań przez FB zamieniliśmy, kwestia czasu i patyk będzie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Już obejrzane, plus kilka zdań przez FB zamieniliśmy, kwestia czasu i patyk będzie u mnie Pijane małpy ? No to napisz kilka słów dla potomnych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Miał ktoś może juz stycznosc z Daiwa Ballistic do 10g ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Użytkował ktoś Daiwe Exceler Spin 2,70 50-100g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcturus Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Poszukuje info odnośnie Daiwa (Generation Black) model Pelagic Lunker baitcast 1.80, 10-60g. Chcę nabyć taką wędkę, ktoś może podzielić się informacjami? Jaki max ciężar obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie ma w necie prawie żadnych informacji na temat serii GB ... Daiwa śpi jak zwykle a konkurencja robi swoje. Generalnie dużo szumu na portalach społecznościowych ale jak coś trzeba wyszukać to studnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-spinning Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Faktycznie ciężko znaleźć coś na temat tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcturus Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No to będę pierwszy, tylko dostawa z Niemiec i trzeba czekać, szkoda że Daiwa śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-spinning Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Najgorsze w Daiwie, że ewentualny serwis idzie również przez Niemcy. Chyba, że jestem do tyłu w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Najbliższy serwis Daiwy jest w Niemczech niestety,wiem bo raz korzystałem i ostrzegam,że dość długo się czeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Łowi ktoś może nową serią infinity? jak z czułością? ścianki blanków są grube? bo kije nie należą do najlżejszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Odp.1 tak łowiłemOdp.2 kiepska (tłumiąca przez najgorszej jakości korek)Odp.3 ścianki są normalne,ciężko też stwierdzić ,bo jest spigotZa tą cenę są miliony razy lepsze wędki choćby polskie. Edytowane 29 Maja 2016 przez Tomek100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A jakim kijem konkretnie łowiłeś? W infiniti korek zawsze był fatalny ale mam kije z pierwszych serii których czułość jest fenomenalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Lowiłem wersją spin i jiger ,osobiście posiadam jedną wędkę Daiwy,mianowicie Tournament jigger ale to przepaść i cenowa i jakościowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi