Skocz do zawartości
  • 0

GARAGE SALE ! Warszawa 13 marca godz. 10:00. Przyjdź, kup, sprzedaj, wymień się sprzętem z kolegami z portalu

Friko

Pytanie

Przed rozpoczęciem nowego sezonu postanowiliśmy zorganizować spotkanie forumowiczow w nowej formule. Każdy z nas dysponuje jakimiś nadwyżkami sprzętu wędkarskiego których chciałby się pozbyć, każdy ma jakieś potrzeby które chciałby uzupełnić. Giełda na jerkbaicie jest fajna ale nie daje możliwości wzięcia towaru do ręki dlatego postanowiliśmy zaszczepić w Polsce ideę "wyprzedaży garażowej" i ciekawi jesteśmy czy się przyjmie i wejdzie na stałe do kalendarzy spotkań forumowiczów jerkbait.pl

Zapraszamy Was zatem do wzięcia udziału w spotkaniu forumowiczów połączonym z możliwością wymiany / zakupu / sprzedaży używanego sprzętu wędkarskiego. Spotkanie planujemy zorganizować 13 marca w Warszawie, ul. Polna 7A (Sala Konferencyjna Hotelu Polna / Ośrodka Sportu i Rekreacji Dzielnicy Śródmieście). Start o godzinie 10:00 zakończenie o godzinie 16:00

gielda.png

https://goo.gl/maps/6fZRozKddPD2

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2444.533534056482!2d21.015079215796117!3d52.21552387975769!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x471ecce798f3068b%3A0x112c475bf20e6a3!2sPolna+7A%2C+00-625+Warszawa!5e0!3m2!1spl!2spl!4v1455788238909" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0

dojazd:
autobusami nr 117, 122, 131, 138, 182, 187, 188, 359, 408, 501, 505, 519, 522, 523, 524, 607, 611,
tramwajami nr 4, 18, 19, 35
metrem wysiadając na stacji Politechnika

Impreza ma charakter zamknięty i jest przeznaczona wyłącznie dla forumowiczów jerkbait.pl

Dla osób chcących wystawić swój sprzęt wędkarski bądą zorganizowane stoliki i krzesła. Ilość dostępnych miejsc ograniczona - rejestracje będziemy prowadzić za pośrednictwem forum. Z uwagi na konieczność wynajęcia sali, udział w imprezie będzie wiązał się z koniecznością wniesienia opłaty.

Ceny biletów:

40 zł - dla wystawców (sprzedających)
10 zł - wejściówka dla kupujących

Oczywiście jak ktoś się wystawia z towarem to automatycznie może też coś wymienić lub kupić.

BILETY MOŻNA KUPOWAĆ/REJESTRACJI DOKONYWAĆ ZA POŚREDNICTWEM PONIŻSZEGO LINKA:

https://garage-sale.evenea.pl/

Edytowane przez Friko
  • Like 32

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

bedzie moze ktoś 'żegnał' jakiś kijek ultra-light? miałem już kupić coś w necie ale chyba zaczekam do tego meetingu.. ;)

Sprecyzuj potrzebę Kolego.

1 skład, 2 skład?

Handmade czy fabryczny? Spinn, cast?

Kwota?

Ja np pozbywam się 2 kijków Kamila Szymczaka. Oba UL, 1 składy, jeden to spinn na blanku Batsona, drugi to cast na Kamilowym blanku.

Pozdrawiam

Alek

Edytowane przez platynowłosy
  • Like 1

• 0

Sprecyzuj potrzebę Kolego.

1 skład, 2 skład?

Handmade czy fabryczny? Spinn, cast?

Kwota?

Ja np pozbywam się 2 kijków Kamila Szymczaka. Oba UL, 1 składy, jeden to spinn na blanku Batsona, drugi to cast na Kamilowym blanku.

Pozdrawiam

Alek

Hehe..gdybym potrafil tak precyzowac to pewnie juz dawno bym cos kupil..;)

szukam czegos co pozwoli mi pobawic sie z bialorybem na starorzeczu, czyli docelowo miotac przynetami okolo grama...a ze bardziej niz potrzeba, jest to fanaberia i mania zbieractwa nasilona zimowym nielowieniem...nie chce wydac 'fortuny' ktorej i tak nie posiadam wiec raczej fabrycznik ;)

Napewno spin..reszte parametrow oraz ich 'za i przeciw' bede analizowal juz w zakresie konkretnych kijkow.;)

I przede wszystkim, dzieki wielkie za zainteresowanie i odzew! ;)

Wysłane z mojego Pentagram Monster przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

No właśnie zastanawiam się nad dwoma rozwiązaniami:  albo stoliki w kilku rzędach, albo ustalone w duży czworobok - w środku którego siedzą sprzedający a kupujący mogą krążyć po "zewnętrznej"

W rzędach będzie chyba lepiej, byłem wystawcą w Mrzeżynie i tego siedzenia nie mieliśmy jakoś przesadnie dużo.

• 0

Też mam 2 kije.1) made in mekamil do uncj 1,8 dwuskład.2) konger impact do 80. Pewnie ze 3 młynki ale prawa łapa.A jak nic nie pójdzie to czy organizator zwróci chociaż na bilet 20 minutowy?

A blachy masz? Wykuj trochę tych pstrągówek i wystaw biżuterię .. zwróci się na pewno nie tylko na bilet 20 minutowy :) 

• 0

Powiadasz pstrągówki.nie mam nic ale troche stukne.jade teraz jaworowe borncholmówki.też ma wymagania jak panna młoda od męża- wypłata to z paskiem kochany?.

uruchamiaj produkcję, wystaw i sprzedaj ... Twoje są piękne ... więc wielu skorzysta ...

• 0

Mogę podać już ceny biletów:

40 zł - dla wystawców (sprzedających) 

10 zł - wejściówka dla kupujących

Oczywiście jak ktoś się wystawia z towarem to automatycznie może też coś wymienić lub kupić.

Najpóźniej jutro rozpoczynamy sprzedaż biletów  - tak jak wspominałem ilość miejsc jest ograniczona. Podam również regulamin imprezy.

• Like 1

• 0

Remku - mam nadzieję, że nie chcesz nic kupić od wystawcy jeszcze zanim wystawca zdążył to wystawić :P :P :P ...

Panowie Remek to p.Ambasador Ministerstwa Pike Flytyingu and Fishingu. Jego Eminencji nie w glowie spinny i casty....

Pozdrawiam serdecznie p.Ambasadora i Kolegow

Alek