heyah Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam Czy miał ktoś może do czynienia z kurtką Taimen Rain Jacket Burnt Olive. Proszę o opinie. http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=65_78&pr oducts_id=5842 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Przyłączam się do powyższego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Od początku tego sezonu łowię w tej kurtce: http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=65_78&pr oducts_id=5303 Wg. opisu ma trzy warstwy, a nie dwie jak kurtka, o którą pytacie.Po sezonie intensywnego używania w krainie deszczowców, najczęściej stojąc po pas w Atlantyku, wypada całkiem nieźle. Pordzewiały tylko kółeczka przy zamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heyah Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Co trzy warstwy to nie dwie Tylko czy te dwie warstwy wystarczą do połowów nad Bałtykiem.Chyba zaryzykuję i ją kupię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Od początku tego sezonu łowię w tej kurtce: http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=65_78&pr oducts_id=5303 Wg. opisu ma trzy warstwy, a nie dwie jak kurtka, o którą pytacie.Po sezonie intensywnego używania w krainie deszczowców, najczęściej stojąc po pas w Atlantyku, wypada całkiem nieźle. Pordzewiały tylko kółeczka przy zamkach.Jeśli wypada dobrze w Twoich warunkach to musi być zajebiaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Odświeżę temat, gdyż interesuje mnie ta kurtka. Temat już trochę wisi więc może już ktoś ją kupił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja używam sporo starszego modelu. Mam kurteczkę od 5 lat. Po dwóch sezonach wypruły się końcówki suwaków z kieszeni na piersiach, ale nosiłem tam pudełka z przynętami, wciąż były narażone na siłowanie się. Wszyłem i gra, wodę wytrzymuje dobrze. W tamtym roku przetrwała tydzień w permanentnym deszczu, po nasiąknięciu z obu stron wystarczy założyć na grzbiet i po 30 minutach jest sucha wewnątrz i nie puszcza wody. Jeżeli chodzi o oddychalność, to jak w większości takich sprzętów, jest średnia. Ja mogę polecić, tym bardziej, że nowszy model powinien być jeszcze lepszy.Ha, przypomniała mi się jeszcze jedna akcja. Wypadłem w tej kurtce z pontonu, na rzece. Zrobiłem salto pod wodą i wróciłem na pokład. Wszystkie rzepy i suwaki były zapięte i wyszedłem na sucho, troszkę wilgoci za kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi