michcio Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Hej,ostatnio miałem nie miła sytuację i roztargałem rękaw w softshellu. "Rana" powierzchowna i wydaje się być rozdarta pierwsza warstwa.Niemniej chciałbym dobrze to załatać. Czy znacie sposoby, ewentualnie ktoś z kolegów zajmuje się profesjonalnym serwisem odzieży oddychającej ? Rozdarcie jest ok 1cm x 1cm w formie literki L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triple Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 NIe wiem jak softshell, ale gore łatam takimi taśmami na gorąco żelazkiem http://allegro.pl/tasma-naprawcza-namiot-kurtka-goretex-materac-oliv-i5673547655.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Z softshell'em nie ryzykowałbym temperatury. Poszukaj łatek do gore i podobnych materiałów. Jest tu temat o łataniu śpiochów, ta sama bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Są firmy, które mają serwis w PL, np Redington o ile się nie mylę we Wrocławiu,, Lepią też inne marki odpłatnie..może pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 FishingArt ma taką przeźroczystą taśme do łatania np pontonów, kurtek, śpiochów. Kleiłem swoje śpiochy, kolega kleił rozdartą kurtałę i działało. To chyba najprostszy sposób będzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi