Gadget Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) 13,3m zwróc uwagę na kursor, szczyt górki 10,9m. Główki 30-35g.Już nie przesadzaj ;p jak była ładna pogoda łowiłem 20g. Mój rarek miał niezły chrzest bojowy, już go chyba nie sprzedam jak nowy ale w sumie był tylko raz na rybach Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chlodnica Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzisiejszy wypad...99cmMój sandaczowy rekord... 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) A tu moja vampira Na plotke od Tomy.vampira.htmProwadzon podbiciami przy dnie .Bylo jeszcze pare innych rybek z brzana w roli glownej Edytowane 4 Lipca 2016 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Dlaczego nie wyszlo zdjecie tylko jakos tak inaczej? Wstawiłeś link, a nie fotkę, dlatego można sobie ściągnąć na dysk, a tutaj nie widać. Edytowane 4 Lipca 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ...trollingowe, odrzańskie 90plus.Huśtawka pogodowa, niska, przegrzana woda o znikomym przepływie nie napawa optymizmem.Branie nad rafą i pozostałosciami po starej, rozmytej ostrodze.Dzięki Piotr za miłe towarzystwo - do 3ech razy sztuka ..następne branie wunsza wyrwie Ci staw z barku 115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Filip14 Opublikowano 8 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wczorajszy wieczorny zander Zagryzł Keitecha 5 cali na 10 gramach na spadzie z 2 na 4 metry, super agresywne branie. W poprzednim rzucie przetrącił pióra w kogucie.Sorry za zamazane tło i ogólnie słabą fotkę, ale leśne dziadki nie śpią 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wczorajszy wieczorny z opadu na jiga 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Pepe pochwal się jakiego joga, coś czuję że go widziałem i jest Twojego dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobskip Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Guma Sebile Minnow 8,5cm na główce stand up 18g. Woda około 3m głębokości, środek upalnego dnia. + c&r: Edytowane 12 Lipca 2016 przez dobskip 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZedSet Opublikowano 18 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ostatni, z Bartasowych modeli sandaczówek, całkiem dobrze się sprawdza na odrzańskich smokach. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Czas przywrócić wątek na pierwszą stronę . Taki środowy , ciężko wypracowany . Mocne stukanie po płytkim i twardym . 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 STOP.Nie tolerujemy "trupów" Ryb na tym portalu i proszę o nie publikowanie takich zdjęć.Dalsze wywody proszę zachować dla siebie. Sebo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wątek sandaczowy na drugiej stronie! Nie może być! Poniżej mój skromny season best Rybka zagryzła Czaplę, podczas trollingu nad twardą, kamienistą półką 62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Co mu powiedziałeś że się tak że się tak zjeżył Super prezentacja rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Kamil super fota. Zdradź co to za szkiełko. Bo właśnie się zastanawiam nad jakimś nowym obiektywem... To Tamron? Graty super zeda!Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No dobra , to coś w temacie . Wiało dzisiaj jak diabli , ale rybki były aktywne . Pierwszy kontakt na dużym balonie - wykasował cały luz i jeszcze go poczułem . Mała korekta ustawienia i dżwięczny strzał dokładnie w miejscu , w którym się GO spodziewałem . Fajne branie , piękna walka . 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Panowie, proszę dyskusje prowadźmy tam, gdzie ich miejsce. Na temat sposobu moderacji wątków z rybami w tytule pogadajmy tutaj : http://jerkbait.pl/topic/77319-moderacja-w%C4%85tk%C3%B3w-wydzielone-z-sandacze-2016/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Co mu powiedziałeś że się tak że się tak zjeżył Super prezentacja rybki.Dzięki! Rybka była zła, a lekkie "smyrnięcie" palcem po linii bocznej, tylko pozwoliło utrzymać "stan najeżenia" Kamil super fota. Zdradź co to za szkiełko. Bo właśnie się zastanawiam nad jakimś nowym obiektywem... To Tamron? Graty super zeda! Dziękuję w imieniu fotografa Fotka cyknięta zestawem Nikon D7100 + N17-55 f/2.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ryba fajna i fotka fajna ale taki zakres głębi ostrości przy F 2.8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ryba fajna i fotka fajna ale taki zakres głębi ostrości przy F 2.8 ?Ja tylko przekazałem informację od fotografa Sam póki co jeszcze się "lustra" nie dorobiłem Co do parametrów zdjęcia, to pewnie by trzeba było Exif przejrzeć Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonK Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Ryba fajna i fotka fajna ale taki zakres głębi ostrości przy F 2.8 ? F2.8 to jasność obiektywu (maksymalna), nastawa na fotce mogła być inna. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez SzymonK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Tak jest na pewno jak piszesz.Coś mnie zasugerowało podczas czytania , że jest to opis parametrów fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) ..szkło mocno przymknięte...a szkoda... Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPB Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Sandałek 80 cm z dzisiejszej nocki. Zaatakował zaczarowany ołówek przy samym szczycie główki. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi