Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. malinabar Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Kiedy wypływałem , wszystkie znaki na niebie wskazywały na to , że coś się wydarzy ... ... i tak się stało . Ryba w pierwszym rzucie . Magiczne . Nie pamiętam , żebym miał tak z sandałkiem . Dwa , trzy skoki po twardym i piękne branie na zejściu do koryta . Gruby i mocarny - dał popalić . Sprzętowo jak zwykle . 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil Z. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A to mój pierwszy na tzw. "wertykala". Jaskóła Saira, główka 20g i... to branie! 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A to mój pierwszy na tzw. "wertykala". Jaskóła Saira, główka 20g i... to branie! Kamil-sandal-68-web.jpgSuper! Na jakiej głębokości stał? Długo się nad nim pastwiłeś? My mieliśmy fajną akcję nad Solgen w zeszłym roku...łowiliśmy opadingowo sandaczyki...po czym centralnie pod łódką pokazał się spory banan - przy dnie. Brat dla zbytu opuścił mu gumę na łeb, bujnął dwa razy... a na echu....sajgon. Strzał podobno niemiłosierny. Szczupły 80+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Super! Na jakiej głębokości stał? Długo się nad nim pastwiłeś? My mieliśmy fajną akcję nad Solgen w zeszłym roku...łowiliśmy opadingowo sandaczyki...po czym centralnie pod łódką pokazał się spory banan - przy dnie. Brat dla zbytu opuścił mu gumę na łeb, bujnął dwa razy... a na echu....sajgon. Strzał podobno niemiłosierny. Szczupły 80+ Dzięki !Ryba wzięła na szczycie podwodnej, kamienistej górki, na głębokości około 5m. Ponieważ było nas 3 na łajbie, nie łowiłem pod przetwornikiem i nie widziałem wabika na ekranie echosondy. Założyłem cięższą główkę, żeby łatwiej utrzymywać kontakt z dnem i.... bawiłem się przynętą, jak podczas łowienia pod lodem. Stuknięcie o dno, poderwanie, chwila pauzy..takie tam Przy którymś zawieszeniu wabika nieco nad dnem...JAK NIE ŁUPNIE! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Wideł Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Magiczny meterek przekroczony Ryba potworek ,zmieniła moje wyobrażenie o gabarytach sandaczy.Oczywiście mój rekord życiowy.Przegryzła moją seledynowo-perłową płotkę 13 cm. 151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Janusz w Polsce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wszystkim wielkie dzięki za gratulacje. Rybka złowiona w Polsce . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrufa8 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Na górnym śląsku też jeszcze coś pływa nie sądziłem, że uda mi się tak szybko przekroczyć metr na tym zbiorniku, bo było po prostu za dobrze... ale w końcu jest metrowej miary brakło, ale wyszło gdzieś 101-102cm. Więcej o naszej wyprawie na https://www.facebook.com/SilesianSpinning Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez mrufa8 107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Wstyd coś wstawić Zedzik na Z-Mana Redbone + czebu 8g. Skraj zielsk na wodzie 1.9m. Dobry pstryk i popłynął dalej. Pogoda nie do wędkowania jeśli nie uda się wyskoczyć w okienku pogodowym.Jeśli jest możliwość kliknięcia like (fotki z wypraw na bieżąco i nie tylko) na moim fp na fb to zapraszam na : https://www.facebook.com/elitesportfishing/ 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Panowie łowcy metrówek, zapraszam do pisania nieco obszerniejszych opisów, nagroda czeka: http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zedzik 78 cm. woda 6m- Monster Slug 19 cm z opadu. Tego dnia padły jeszcze inne- mniejsze, też na Monstera 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. malinabar Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wątek zleciał na tyle daleko , że czas coś z tym zrobić . Efekt obławiania twardego blatu . Blaciku . A tak właściwie to paska twardego wśród wszechobecnego mułu . Póżnowieczorny gnieciuch-krawaciarz . Najpierw były dwa obcięte/urwane ogonki , póżniej leszczowe przecierki . Już było dobrze . Kilka dziwnych kontaktów , kiedy plecionka zafalowała niczym firanka . I branie z dwutaktu , takie trochę okoniowe . Bardzo mocarny . Przez moment miałem nawet nadzieję na nowe PB ( o co w sumie nietrudno , bo nie mam specjalnie czym się chwalić ) . Kiedy uda mi się przeciąć sandałkowe ścieżki , cieszę się jak dziecko . 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Endriu1979 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tak jak pisałem w wątku jaziowym dziś mój syn był pierwszy raz na łodzi moim kompanem. Branie z napływu i jazda na kiju do 11 gram Sam ją wyholował. Ja tylko udzielałem wskazówek i podbierałem rybkę. Miara pokazała 77 cm. Jak na pierwszego sandacza w życiu to ja też brałbym taki wynik w ciemno. 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Przybij piątkę "młodemu" w moim imieniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 zarażony jak nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1979 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Przybij piątkę "młodemu" w moim imieniu zarażony jak nic Dzięki przekażę. Faktyczie widać po nim, że już się rwie do wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Lepiej chyba do wędek jak do kompa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 lepiej łapać ryby niż pokemony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Gratulacje, postawiłbym mu colę lub lizaka, świetny hol w tym wieku.Jakoś w tym roku w mojej okolicy, Odra nie darzy sandaczami, łatwiej chyba złowić suma. Choć sumów też tak mało, że przestawiłem się na brzany, klenie i jazie.Swoją drogą zazdroszczę syna w łódce. Mój synek (już dorosły), niestety nie połknął haczyka, wędka u niego nie ma szans z myszką komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Lepiej chyba do wędek jak do kompa A jeszcze lepiej do sportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba81 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Biedny chłopak, już złapany przez zedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A jeszcze lepiej do sportu To mój ukochany wnuczek. (jest jeszcze jeden też ukochany ,ale musi jeszcze trochę podrosnąć).Kuba do sportu ma predyspozycję.Woli jednak wędkarstwo i chwała mu za to.Przy nim będzie się rozwijał i wyrośnie na prawdziwego etycznego łowcę pod okiem dziadka i ojca. Biedny chłopak, już złapany przez zedy Nie tylko przez "zedy", . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Toudinho Opublikowano 4 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Małymi krokami witamy jesień. Sześć cali motoroilu w formie Jankes'a na 10 gramach. Półka z 0.9m na 2 m i tam się czaił. Już fajny zwierz. 84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo1201 Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sandacz 97 cm- wraca do wody. Emocji było bardzo dużo:) 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jak sprzętowo ? na jaką gume ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi