arturo1201 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kijek Vegter Boron do 14 gram z pracowni Pana Zielińskiego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Gratulacje oczywiście dla mojego współtowarzysza wypraw wędkarskich Piotrka. Ja tylko podbierałem tą piękną rybę ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Sandacz 73cm wraca do wody! Witam ponownie, chwilę przed Piotrka sandaczem na 97cm ja złapałem swojego sandacza na 73cm. Mój bardzo zmizerniał . Oczywiście cały i zdrowy wrócił do wody. Udany weekend!!! 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Mój jak poczuł, że nie dostanie pałką wiedział co robić (nie z tego roku) Edytowane 9 Września 2016 przez bartsiedlce 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Toudinho Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ze swojej strony dodam. Holuje ryby pewnie i szybko, warunki zewnętrzne tez mają na to wpływ - ja łowię na płytkich wodach więc takized wyjezdza w 2-3 min. I tez wraca do wody - to najwazniejsze ! Pozdro 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Mętne oczka moje i jego skromne 65cm z środkowej oderki. Edytowane 17 Września 2016 przez Żet 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Powiem że wobler mocno mnie zaskoczył nie mniej jednak gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tu chodzi o prace a nie wygląd ostatnio na klasyki nic się nie dzieje . Na pajka zaliczyłem juz pare sandaczy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Równe 65cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nowe pstryki z nowej kałuży 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Równe 65cm. czyli da sie i z brzegu???? Pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andego Opublikowano 30 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ładna rybka się wczoraj zameldowała 82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1979 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ładna rybka się wczoraj zameldowała Ile mierzył jegomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 U mnie też bydgoska Wisła dała parę dni temu pięknego zawodnika. 90 cm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ile mierzył jegomość? 86 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Panowie może i błąd bo jeden powinien pójść do wody..ale te rybki nie są z wody pzw tylko z regalicy..a wiec tam są inne limity i sandacza srednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Krzysztof zmień forum, nie będzie Ciebie nikt hejtował, nie będziesz musiał przestrzegać panujących zasad...Po prostu odejdź a zapomnimy o całej sytuacji, bo widać,że i półtora roku na forum to dla Ciebie za mało. Albo zostań i zrozum,że nie obowiązuje tu regulamin Regalicy czy PZW,tylko Jerkbait.pl. Edytowane 3 Października 2016 przez maicke82 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Panowie spokojnie, nie ma co stawiać sprawy na ostrzu noża. Może Krzysztof będąc na forum zrozumie na czym polega wędkarstwo i że niekoniecznie trzeba zabijać okazowe ryby.Krzysztof jak będziesz je zabijał to bardzo rzadko będziesz doświadczał emocji związanych z holem dużej ryby tak jak wygląda sytuacja z sandaczem w rzece gdzie łowię. Edytowane 3 Października 2016 przez wujek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Stop - Koniec tych przepychanekRegulamin Jerkbait jasno określa zasady wstawiania ryb, w tym przypadku został on złamany, inne kwestie nie podlegają dyskusji. http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Kolega dostał nauczkę, ostrzeżenie i mam nadzieję że więcej tak nie postąpi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 W nawiązaniu do tematu i dla rozlużnienia atmosfery tym razem coś żywego ( sorry , ale nie mogłem się powstrzymać ...) . Po długiej przerwie wreszcie przeciąłem smocze ścieżki . Rybki już w jesiennych rewirach . Pomimo ciepłej wody przynętowo również jesiennie - tłusto i lekko . Branie nietypowe , wyłapał gumę na szczycie podbicia i załopotał plecionką . Zacięty w tempo i tak wypiął się w podbieraku . Silny i mocny . A kijek do 14 gram ... 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Taki przyjemniaczek 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. malinabar Opublikowano 5 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Taki z początku frontu . Wiało i lało niemiłosiernie , aż się aparat pogubił zupełnie w ekspozycji i zamókł był całkiem . Branie bajkowe , wysadzało z butów . Mocny i agresywny - samo zło . 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gratki dla łowców !!!U mnie wreszcie się ruszyło , zbiornik zaporowy , woda wreszcie opadła i ryby wyszły z płycizny od 5 m termoklina i wreszcie na kancie z 2,5 m na 4 stały sandacze rozmiarowo bez szału bo ok 55 cm ale od czerwca ani barnia bo woda strasznie wysoka za to ilościowo 20 szt prze 2 dni Wreszcie się coś ruszyło !!![emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kierep Opublikowano 8 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 NOWE PB 92 ! Szczęśliwy. ...po 2-óch miesiacach przerwy.. 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi