Skocz do zawartości

Sandacze 2016

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Krzysztof zmień forum, nie będzie Ciebie nikt hejtował, nie będziesz musiał przestrzegać panujących zasad...Po prostu odejdź a zapomnimy o całej sytuacji, bo widać,że i półtora roku na forum  to dla Ciebie za mało. Albo zostań i zrozum,że nie obowiązuje tu regulamin Regalicy czy PZW,tylko Jerkbait.pl.

Edytowane przez maicke82
  • Like 7

Panowie spokojnie, nie ma co stawiać sprawy na ostrzu noża. Może Krzysztof będąc na forum zrozumie na czym polega wędkarstwo i że niekoniecznie trzeba zabijać okazowe ryby.

Krzysztof jak będziesz je zabijał to bardzo rzadko będziesz doświadczał emocji związanych z holem dużej ryby tak jak wygląda sytuacja z sandaczem w rzece gdzie łowię.

Edytowane przez wujek
  • Like 8

Stop - Koniec tych przepychanek

Regulamin Jerkbait jasno określa zasady wstawiania ryb, w tym przypadku został on złamany, inne kwestie nie podlegają dyskusji.

http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

Kolega dostał nauczkę, ostrzeżenie i mam nadzieję że więcej tak nie postąpi

• Like 1

W nawiązaniu do tematu i dla rozlużnienia atmosfery tym razem coś żywego  ;)  :D  ( sorry , ale nie mogłem się powstrzymać ...) . 

Po długiej przerwie wreszcie przeciąłem smocze ścieżki . Rybki już w jesiennych rewirach . Pomimo ciepłej wody przynętowo również jesiennie - tłusto i lekko . Branie nietypowe , wyłapał gumę na szczycie podbicia i załopotał plecionką . Zacięty w tempo i tak wypiął się w podbieraku . Silny i mocny . A kijek do 14 gram  :P  :D ...

1475533482dsc04007.jpg
  • Like 36

Gratki dla łowców !!!

U mnie wreszcie się ruszyło , zbiornik zaporowy , woda wreszcie opadła i ryby wyszły z płycizny od 5 m termoklina i wreszcie na kancie z 2,5 m na 4 stały sandacze rozmiarowo bez szału bo ok 55 cm ale od czerwca ani barnia bo woda strasznie wysoka za to ilościowo 20 szt prze 2 dni

Wreszcie się coś ruszyło !!![emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk