darek1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Miał ktoś do czynienia z tym kijkiem?,zastanawiam się nad zakupem pod okonie i pstrąga,czasem kleniojazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Na innym forum jest trochę o tym kiju... W nazwie zamiast perch powinno być zander. Z tego co wyczytałem 1-6g ogrnia 10g i 7cm gumę i może więcej. Kij szybki i sztywny. Ja jerku też o nim coś było nawet fotki ugięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 W tym temacie: http://jerkbait.pl/topic/66776-w%C4%99dka-na-okonie-cena-do-300-z%C5%82-jaka/page-3 jest wymienionych kilka szczegółów o tym wędzisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Macałem kijek w jednym sklepie bo też szukałem czegoś na okonia. Ten kij może i jest na okonia ale na dość ciężko. Jest sztywny i mocny śmiało można go na sandacza na lekko stosować. Mi jeszcze się nie spodobał uchwyt kołowrotka ale to już indywidualna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Też go dziś macałem w sklepie,sztywna pałka jak nic,śmiało można go zabrać na łódkę na szczypłego.Więć odpuszczam zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Wersja 2.3m jest dużo mieksza od 1.9m ta druga to jest pała sandaczowa na lekko na pewno to nie jest UL mocno niedoszacowany patyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoko Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 To warto za ta cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Uzywal ktos wersji 2,30 metra do 6 gram?ile realnie ogarnie gora i dolem? Do glowek 2-6 gram + easy shiner 2 cale ogarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jaka te kije maja akcje? Fast czy mod-fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Na okonia to tak średnio moim zdaniem. Macałem tym jak dla mnie okoń na ciężko lub szczupak, sandacz na lekko. Lepsze wrażenie robi Microflex dość szybki z fajnym pracą. Osobiście czekam na zniknięcie lodu i zamawiam model 2,30 do 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Potrzebuje cos do maks 8 gram lacznie(realnie) a nie tylko na papierze. Chyba nie ma takiwgo kija ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Microflex do 7g. Moim zdaniem będzie odpowiedni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jak dla mnie to słabo wykonane są te kijki , okleina imitującą korek. Pal licho, ale żeby się nie odlejała a tu po tygodniu schodzi płatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A gdzie ty tam korek widzisz? Bo ja widzialem pianke EVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Gdyby ktorys z kolegow prowadzil sklep i mial mozliwosc ogarnac DAM microflex 2,30 metra do 7 gram prosze o info. Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2017 przez X Y Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Pisze ogólnie o kijach DAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Gdyby ktorys z kolegow prowadzil sklep i mial mozliwosc ogarnac DAM microflex 2,30 metra do 7 gram prosze o info.Pozdrawiamhttp://spinn.pl/wedka-d-a-m-effzett-microflex-2-30-1-7g.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Odkopię temat. Myślę o tym kiju pod klenie i okonie jako dodatek. Używam wobki i smużaki od 2g plus obrotówki 0/1. Gum praktycznie nie używam, czasami jakiś mikrojig na główce 3-5g może się trafić. Sprawdzi się to na kluchy na średniej rzece z nie za mocnym uciągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi