Pszemo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam wszystkich Nie byłem na tym akwenie już 3 lata i wspomnienia ciągną mnie w ten weekend nad wodę. Słyszałem jednak, że pojawiły się jaieś komplikacje z dojazdem i wodowaniem ze względu na dzierżawę pobliskich terenów przez osobę prywatną. Chciałbym dojechać nad wodę od strony wsi Gnojno i zwodowac ponton.Czy ktoś może mi poradzić jak i gdzie można się dostać jak najbliżej wody ??Czy zostało jeszcze trochę okonia i sandacza w tej pięknej wodzie. Mam parę okoni 45 - 50 cm z tego zbiornika na rozkładzie ale to bardzo zamierzchłe czasy mimo że ryby zawsze wracały do wody. Bedę bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert0304 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Faktycznie teren wokol zbiornika zostal sprzedany i ogrodzony ale z dojazdem nie ma zadnego problemu. Jesli chodzi o sandacza to lipa, okonia sie troche zostalo. O tej porze roku kroluje jednak szarpak na linowych zimowiskach, dlatego pozna jesienia omijam to lowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zwodować możesz przy łączeniu z Narwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zwodować można w zatoce przy kościele, dobry dojazd praktycznie do samej wody.Z tym szarpakiem to fakt - chamówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Bardzo dziękuję za pomoc Najlepsze wyniki miałem tam zawsze w listopadzie i grudniu jeśli nie skuło lodem. Będziemy gonić szarpakowców i w razie czego dzwonić po PSR z Pułtuska. Dam znać jak wyniki w niedzielę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam, byłem na Gnojnie w niedzielę ostanią. Co mnie zdziwiło, na wodzie z 10 łódek, może dlatego, że nie byłem tam na jesień. Nikt raczej po ryby się nie schylał. Ładna woda, tylko wymaga specjalnego nadzoru. Fakt, od strony Kościoła stało kilka przyczepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dziękuję za podpowiedzi Faktycznie od strony kościoła można spokojnie dojechać nad samą wodę.Wyniki nie powaliły Na boczny od 10 00 do 15 00 około 30 okonków w przedziale od 15 do 25 cm Może 3 sztuki ciut powyżej 30 cm W drodze do zatoki trochę pomachaliśmy kopytami i trafił się szczupły może z 60 cm ale spadł w trakcie walki I do tego 1 nie zacięte branie Podsumowując drobnicy masa, okonia niewiele i mały.Jak na 40 min machania gumami 2 brania szczupaka w sumie nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Okonki +30 to już rewelka. Gratulacje. Dużo łowiących było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Wybieram się jutro na ten zbiornik- jak tam sytuacja z okoniem? Jest szansa coś złowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Z tego co słyszałem to kiszka, małe i mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To nie zbyt optymistyczne wieści. Dziś byłem 2 godzinki na jeziorze Otwock Wielki- Rokola i nic- bez brania (blaszka, mormyszka). Postanowiliśmy się wybrać jutro na Gnojno- dawno tam nie byłem. Ciężko tu gdzieś w okolicach Warszawy coś połowić, nawet z tymi mniejszymi się pobawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby9090 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy na gnojnie jest slip? że by łódź zwodować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Chyba tylko dzikie, od zjazdu w prawo jakieś 200 wzdłuż zalewu jest łagodny brzeg, wszyscy tam puszczają sprzęt na wodę. Ewentualnie przy ujściu powinien być dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 jachtu nie zwodujesz, ale łódź wędkarską napewno. Jest na długości 50m ze 3 miejsca do wodowania. mile widziany napęd 4x4 bo piachu trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi