PePe. Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 krakus nawet sam nie wie gdzie to jest ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 (edytowane) krakus nawet sam nie wie gdzie to jest ???? Mega łatwo trafić ???? Edytowane 30 Marca 2024 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Ja wiem, że Wielkanoc, ale sobie jaja robicie.Bo Krakus nie podał kluczowej informacji - poziomu wody na zaporze.Ten przepis się sprawdza przy 43,25 metra na koronie w samym jej środku.W razie wahań poziomu - trzeba dodać lub odjąć.I nie na 14:30, bo już od 2 lat okonie przeniosły się na 11:15.Ale poza tym wszystko się zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Ale krakus podał miejsce ich bytowania w okresie letnim a Ty w jesieni, na wiosnę jak kolega chce to tylko na godzinę 12:30 ! I nie po kolana tylko trzeba głębiej minimum po pas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 No to sory-że-pardą...Faktycznie, ja pisałem o okresie miedzy 24 października i 9 listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Nie szkoda Wam czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Tiur, a co w święta można robić jak nie zajmować się głupotami ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 W świąteczny poranek pojechałem skuszony waszymi radami. Stoje po jaja w wodzie i nic. Rzucam na 11 i każdą inną godzinę. Poratujecie jakąś pinezka? Czy może to zły poziom wody. Albo ktoś sobie zrobił ze mnie jaja :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 W świąteczny poranek pojechałem skuszony waszymi radami. Stoje po jaja w wodzie i nic. Rzucam na 11 i każdą inną godzinę. Poratujecie jakąś pinezka? Czy może to zły poziom wody. Albo ktoś sobie zrobił ze mnie jaja :/A ciśnienie miało wartość 997? Jeśli nie, to już masz odpowiedź dlaczego poległeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Teraz mi to piszesz? Obiad odpuściłem licząc na przełamanie. Ale chyba można się zwijać do domu skoro ciśnienie jest zle. I jak tu ufać internetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Czy ktoś może napisać, jaki jest stan wody w zbiorniku?Cały wypełniony? PS.kiedyś sobie sprawdzałem zdjęcia na Creodias, ale teraz tak "usprawnili" serwis, że już nic się nie da wyświetlić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Woda ok bylem w niedzielę okonie po 15 cm masa nic wiekszego. Ogólnie lipa bo było pełno skuterów i woda ciepła mętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi