michal00kn Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam Kolegów,Przeglądając nowe katalogi na rok 2016 wpadły mi w oko nowe młynki Tica z serii Xtreme: Talisman(nowa), Samira i Galant różnią się ilością łożysk no i rzecz jasna kolorem. Samira i Galant to koszt ok 500zł mogą stać się niezłą konkurencją (pomimo swojej wagi) dla kołowrotków w tej cenie jeśli trwałość i praca będzie podobna jak w Taurusie. Miał ktoś z Was styczność z tymi cudami? Ciekawe jak wygląda średnica szpul, czy urosła czy nadal jest wielkości kapsla po piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dobrych parę lat temu i przez dobrych parę lat intensywnie używałem Ticę Librę i byłem b. zadowolony i dlatego też jestem ciekawy opinii o obecnych kołowrotkach tej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Witam Kolegów,Przeglądając nowe katalogi na rok 2016 wpadły mi w oko nowe młynki Tica z serii Xtreme: Talisman(nowa), Samira i Galant różnią się ilością łożysk no i rzecz jasna kolorem. Samira i Galant to koszt ok 500zł mogą stać się niezłą konkurencją (pomimo swojej wagi) dla kołowrotków w tej cenie jeśli trwałość i praca będzie podobna jak w Taurusie. Miał ktoś z Was styczność z tymi cudami? Ciekawe jak wygląda średnica szpul, czy urosła czy nadal jest wielkości kapsla po piwie. samire oglądałem w Niemczech, już od pewnego czasu były w sklepach, nic z taurusem nie ma wspólnego, zabawka, nowego talismana chętnie zobaczę , Talisman i taurus mają bardzo szerokie szpule przy wielkości 4000+ sorry, nie doczytałem, tej extreme nie widziałem... Edytowane 22 Lutego 2016 przez Profil_Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dokładnie chodzi o modele z tego katalogu strona 5 i 9 https://issuu.com/scorziello-sasa/docs/catalogo_sasa_2016_br/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dokładnie chodzi o modele z tego katalogu strona 5 i 9 https://issuu.com/scorziello-sasa/docs/catalogo_sasa_2016_br/1 nie zaryzykowałbym z tą samirą talismana bym chętnie przytulił ale starego, jest sprawdzony, jak kupisz nowego to się uśmiechnij do mnie ;D chętnie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi