MIGOTKA Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam.Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam ! Jeżeli interesuje cię dobra jakość i niska cena jest spółdzielnia TECHNICZNA firma z Otwocka koło Warszawy tel +48 022 789-31-47 lub 789-31-46 wykonywali mi plandekę z materiału stosowanego do samochodów cabrio na łódkę ze 4.5m w cenie 600 zł. Możesz również zrobić na zatrzaski potrzebne są jednak dokładne wymiary łodzi najlepiej rysunek techniczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Podepnę się pod stary temat, po co powielać wątki Chcę kupić pokrowiec/plandekę transportową do swojej łodzi wigry 355. Jest kilka 'modeli' na rynku i nie wiem na co się zdecydować. Idealnie dopasowana od producenta łodzi kosztuje sporo. A te uniwersalne nie wiem jak będą pasować i jak z ich wykonaniem/trwałością.Ktoś coś podpowie ? Najlepiej z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie pokrowca na wymiar Ja pojechałem do firmy, robiącej pokrowce, (miałem niedaleko) wymierzyli i zrobili na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sw.RP Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A jaką masz łódź? jak kupowałem Romanę w Palmirze to u nich zamówiłem idealnie pasujący pokrowiec,wzmocnienia na knagi itp.Widziałem pokrowce na lodź w Juli a co są warte tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie pokrowca na wymiar Ja pojechałem do firmy, robiącej pokrowce, (miałem niedaleko) wymierzyli i zrobili na wymiar Jaki koszt na jaką łódź tak orientacyjnie ? Te z juli też oglądałem, są również na allegr, ebay i w kilku sklepach żeglarskich. W otrzymanym cenniku od producenta pokrowiec portowy kosztuje 1500zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 IWA 390 z Polmiru . A pokrowiec szyty na miarę 600zł dobrej jakości z takiego materiału co szyją plandeki do przyczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sw.RP Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Żebym nie skłamał ale cztery lata temu na romkę zapłaciłem 450zł (u producenta łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To z juli to dziadostwo niepolecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak ja kupowałem łódź 6 lat temu, to producent pokrowców jeszcze nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Najprostsza metoda to podjechać z łódką do firmy robiącej plandeki na ciężarówki. Szyłem już dwa razy, w tym roku zapłaciłem 550 zł na łódkę 4,3 m, razem z linką główną, wzmocnieniami, gumami do przypięcia. Zostawiłem łódkę na 3 dni i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dokładnie, to najlepsze rozwiązanie, ja swoją łódź zostawiłem na jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To z juli to dziadostwo niepolecamPotwierdzam, szajs!!!Ale jeśli mamy zamiar tylko od kurzu i lisci łódke ochronić to się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Od kurzu i lisci, ale zeby tez podczas transportu go nie zerwalo Ciekaw jestem jak ten ma sie do tego kiepskiego z juli.http://zefir.sklep.pl/pl/pokrowce-na-lodzie/962-pokrowiec-240-300150-na-lodz-lub-skuter.html Edytowane 15 Grudnia 2014 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wydaje mi się, że nie warto inwestować, cena mówi za siebie. Lepiej komuś zlecić dobrą plandekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jesli nie uda mi sie pomacac, ktoregos z uniwersalnych pokrowcow to nie bede ryzykowac i na wiosne podjade do jakiegos zakladu zajmujacego sie plandekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pewnie Na wymiar Ci zrobią, z takiego materiału jaki stosuje się w plandekach do przyczep towarowych Ja mam od 6 lat i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Koledzy , może ma ktoś namiary na firmę która by zrobiła taką plandekę w okolicy Warszawy , Siedlec czy Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariog1974 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A wie ktoś może gdzie taką plandekę można dorobić w Szczecinie lub okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja już u siebie znalazłem, krzykneli 25 zł za metr, chyba z oczkami. Wyjdzie coś około 300-400 zł myśle za łódź ponad 4 m. Miałem robić samemu ale za dużo nie oszczędze więc lepiej zlecić firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Koledzy , może ma ktoś namiary na firmę która by zrobiła taką plandekę w okolicy Warszawy , Siedlec czy Lublina? W okolicy W-wy jest dobry fachowiec w Legionowie (szyłem u niego 2 plandeki), ale musi mieć dostęp do łodzi (na brzegu, nie na wodzie) żeby wykonać formę (mówię o pokrowcu zapinanym na metalowe napy wkręcone w burtę łodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inzynieroneteu Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Fachowiec o ktorym pisze Mario jest faktycznie dobry, należy tylko wziąć proprawkę na terminowość Mario - dzieki ja jestem zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Terminowość jest jego jedyną słabą stroną, to fakt.Acz jakość wykonania to rekompensuje, z nawiązką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ok dzięki, zobaczę co mi tu bliżej powiedzą, podobno robią w jeden dzień taką plandeke. Muszę podjechać i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Podzielcie sie namiarami jak mozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) http://www.ansail.republika.pl/ ja tu zamawiałem, zrobiony na odległość, na podstawie wykonanego przeze mnie rysunku wymiarowego, pasuje idealnie (do Fox'a 390), jakość bardzo dobra, cena umiarkowana Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MIGOTKA
Witam.
Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać?
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
14 Gru
11
22 Kwi
8
5 Maj
8
26 Kwi
6
Top użytkownicy dla tego pytania
mario 9 odpowiedzi
Lucas 7 odpowiedzi
MarasR 6 odpowiedzi
thug 5 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2014
11 odpowiedzi
22 Kwi 2015
8 odpowiedzi
5 Maj 2020
8 odpowiedzi
26 Kwi 2020
6 odpowiedzi
Popularne posty
MarMilo
Zadzwoń do firm szyjących plandeki na ciężarówki - ja tak zrobiłem i mam extra pokrowiec gruby bez szans na przedarcie, mogłem zdecydować też jaki kolor materiału zostanie użyty - z wszytymi wszystki
gladki
Cześć, No i od piątku jestem posiadaczem Skylli450 wersja rumplowa. Łódeczka piękna, fotele wygodne - nic tylko pływać i łowić. I tu pojawiają się pytania: 1. Łódkę trzymam pod daszkiem przy ścianie
Sailfish
Używam sztywnej plandeki robionej na miarę. Spisuje się wyśmienicie. Trudno przewidzieć pogodę na przykład podczas trasy do Szwecji. Dodatkowo na łódce można przewozić całą masę nie koniecznie wodoodp
Opublikowane grafiki
103 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi