MIGOTKA Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam.Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womar Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Jak zrobisz daj znać gdzie to też bym się podpiął. Ja myślę o cordurze.Janek, uszyłeś ten planowany pokrowiec z cordury? Tez się do tego właśnie przymierzam - może masz namiar do polecenia? Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Panowie, czy ktoś z Was szył pokrowiec na silnik dziobowy? Silnik na stałe na dziobie. Podczas dłuższego przelotu np. na Szwecję, chciałbym go "opakować" Czy może ktoś kogoś polecić (pewno te same osoby co w przypadku plandek do łodzi). Jakieś zdjęcia i pomysły? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonF Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Cześć,Potrzebuję namiar do fachowca, który wykonałby plandekę transportową na Solara360Bass z województwa mazowieckiego.Na dzień dzisiejszy posiadam Nava Group 450g/m2, plandeka nie jest najgorsza ale nie nadaje się w trasy - po zamontowaniu silnika dziobowego nie idzie dobrze opasać łódki, tworzy się balon i mimo ściągnięcia linkami gumowymi jest po prostu niebezpiecznie. Z kolei gdy łódka stoi na podwórku przykryta, nie ma żadnego przewiewu/odparowywania wilgoci, zaczyna pojawiać się nieprzyjemny zapach z wykładzin.Widziałem z początku wątku, że polecany jest człowiek z legionowa, czy realizował ktoś może ostatnio u niego jakieś zamówienie? (mógłbym prosić zdjęcia na priv jego prac?) Przeglądałem zdjęcia Thorów/Tangiri, mają ładnie dopracowane pokrowce - może ma ktoś wiedzę, czy wykonują sami pokrowce czy zlecają jakiejś firmie uszycie?Pozdrawiam i dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MIGOTKA
Witam.
Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać?
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
14 Gru
11
5 Maj
8
22 Kwi
8
26 Kwi
6
Top użytkownicy dla tego pytania
mario 9 odpowiedzi
Lucas 7 odpowiedzi
MarasR 6 odpowiedzi
thug 5 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2014
11 odpowiedzi
5 Maj 2020
8 odpowiedzi
22 Kwi 2015
8 odpowiedzi
26 Kwi 2020
6 odpowiedzi
Popularne posty
MarMilo
Zadzwoń do firm szyjących plandeki na ciężarówki - ja tak zrobiłem i mam extra pokrowiec gruby bez szans na przedarcie, mogłem zdecydować też jaki kolor materiału zostanie użyty - z wszytymi wszystki
gladki
Cześć, No i od piątku jestem posiadaczem Skylli450 wersja rumplowa. Łódeczka piękna, fotele wygodne - nic tylko pływać i łowić. I tu pojawiają się pytania: 1. Łódkę trzymam pod daszkiem przy ścianie
Sailfish
Używam sztywnej plandeki robionej na miarę. Spisuje się wyśmienicie. Trudno przewidzieć pogodę na przykład podczas trasy do Szwecji. Dodatkowo na łódce można przewozić całą masę nie koniecznie wodoodp
Opublikowane grafiki
103 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi