MIGOTKA Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam.Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kris1 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 A wie ktoś może gdzie taką plandekę można dorobić w Szczecinie lub okolicach.Np. w Płoni na wjeździe od strony Pyrzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja podpowiem Wam jedną rzecz.Jak zostawiacie łódki u kogoś to miejcie je ubezpieczone.Kolega zostawił u jednego też na szycie i jakimś dziwnym trafem spaliła sie cała hala z łódkami. A gościu okazało się że nie miał ubezpieczenia i był niewypłacalny . Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podzielcie sie namiarami jak mozecie Ja szyłem 2 plandeki tutaj: http://www.namioty.go3.pl/index.htmlI o tej firmie wypowiadałem się powyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja pochwalę się jak zrobią, tzn podpowiem czy polecam czy nie, w piątek chciałem odstawić to wcześniej kończyli i lipa, może ogarnę to przed weekendem majowym ale najprędzej po. Dam znać jak się sprawdzą bo w ciemno to nie ma co polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek60 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 WitamJakupując Wigry 355 miałem mozliwość kupna pokrowca do transportu bądż portowego (na metalowe napy), który 3 lata temu kosztował 500zeta,Obawiałem się właśnie tych nap,co by się pletka ni haczyła, ale są przecież odbojnice, jeżeli będę zamawiał to u producenta na wymiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Cześć, dziś byłem w firmie robiącej plandeki do tirów itd, zrobili mi plandekę na łódź w przeciągu godziny i "od reki". Jestem bardzo zadowolony. Musiałem jedynie zrobić sobie sam gumy dookoła bo nie bardzo wiedzieli o co mi chodzi ale wszystko kupiłem na miejscu. A więc tak łódź o wymiarach 410 cm x 160 cm - linka gumowa 20 m- po 2 zł za metr, haczyki 20 szt po 1 zł, plus plandeka z oczkami co 30 cm , wszystko razem 300 zł, Ogólnie mają przelicznik 25 zł za metr zaoczkowanej plandeki, dobrze, że się nie brałem za to samemu bo to by było bez sensu Polecam, firma to "Rydwan" koło Ryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bobby0404 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Cześć, dziś byłem w firmie robiącej plandeki do tirów itd, zrobili mi plandekę na łódź w przeciągu godziny i "od reki". Jestem bardzo zadowolony. Musiałem jedynie zrobić sobie sam gumy dookoła bo nie bardzo wiedzieli o co mi chodzi ale wszystko kupiłem na miejscu. A więc tak łódź o wymiarach 410 cm x 160 cm - linka gumowa 20 m- po 2 zł za metr, haczyki 20 szt po 1 zł, plus plandeka z oczkami co 30 cm , wszystko razem 300 zł, Ogólnie mają przelicznik 25 zł za metr zaoczkowanej plandeki, dobrze, że się nie brałem za to samemu bo to by było bez sensu Polecam, firma to "Rydwan" koło Ryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bobby0404 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Cześć, dziś byłem w firmie robiącej plandeki do tirów itd, zrobili mi plandekę na łódź w przeciągu godziny i "od reki". Jestem bardzo zadowolony. Musiałem jedynie zrobić sobie sam gumy dookoła bo nie bardzo wiedzieli o co mi chodzi ale wszystko kupiłem na miejscu. A więc tak łódź o wymiarach 410 cm x 160 cm - linka gumowa 20 m- po 2 zł za metr, haczyki 20 szt po 1 zł, plus plandeka z oczkami co 30 cm , wszystko razem 300 zł, Ogólnie mają przelicznik 25 zł za metr zaoczkowanej plandeki, dobrze, że się nie brałem za to samemu bo to by było bez sensu Polecam, firma to "Rydwan" koło Ryk. Też tak zrobiłem 2 lata temu. Pokrowiec pancerny i raczej niezniszczalny w normalnych warunkach. Mam ściąganą gumę dookoła + oczka i gumy do mocowania pokrowca do przyczepki w czasie transportu. Dodatkowo mam oddzielny pokrowiec na silnik i na konsolkę z siedzeniem jeśli nie chce mi się używać dużego. Cena ok. 400 zł na łódź 370 cm. Firmy tylko nie pamiętam, ale ma dużą reklamę przy trasie z Mińska Maz. do Siedlec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Cześć, dziś byłem w firmie robiącej plandeki do tirów itd, zrobili mi plandekę na łódź w przeciągu godziny i "od reki". Jestem bardzo zadowolony. Musiałem jedynie zrobić sobie sam gumy dookoła bo nie bardzo wiedzieli o co mi chodzi ale wszystko kupiłem na miejscu. A więc tak łódź o wymiarach 410 cm x 160 cm - linka gumowa 20 m- po 2 zł za metr, haczyki 20 szt po 1 zł, plus plandeka z oczkami co 30 cm , wszystko razem 300 zł, Ogólnie mają przelicznik 25 zł za metr zaoczkowanej plandeki, dobrze, że się nie brałem za to samemu bo to by było bez sensu Polecam, firma to "Rydwan" koło Ryk. Byłeś z łodzią czy "na odległość"? Ja mam łódkę aluminiową, na której burty mają śliskie krawędzie - czy taka guma naciągnięta wokół łodzi utrzyma plandekę na łodzi w porcie? Czy też rozmawiamy o plandece transportowej, którą przyczepiasz gumami + haczykami za oczka do przyczepy podłodziowej? Edytowane 1 Maja 2015 przez marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Lucas pokaz jakies zdjecia calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Mi było potrzeba transportową i do odstana na przyczepie. Ja nie chciałem nic wiercić dookoła łodzi bo tylko do takich celów mi była potrzebna, u mnie się trochę marszczy bo mam 4 relingi i fotel zamontowany na bakiście ale jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gebels1973 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 WitamMoże ktoś podać namiary na tego gościa z Legionowa co szyje plandekipozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ja szyłem 2 plandeki tutaj: http://www.namioty.go3.pl/index.htmlI o tej firmie wypowiadałem się powyżej.Kolega mario podał kilka postów wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam, poszukuję kontaktu w okolicach Warszawy do kogoś poleconego, kto zrobiłby plandekę portową do Horna 440.Możecie kogoś polecić?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Powyżej masz link, polecam wykonawcę (szył mi 2 pokrowce portowe do moich kolejnych łodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Namioty?? Edytowane 25 Listopada 2016 przez pulos1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r.t. Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Mario, a wiesz może czy ten gość z Legionowa robi w łodziach również namioty na stelażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Tak, wykonuje również kabrio i bimini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Namioty??Litości...Wejdź w link i przeczytaj ofertę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyzdra Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 @mario czy mógłbyś podesłać zdjęcie swojego pokrowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pana Bogdana o którym pisze @mario też mogę polecić wykonywał mi pare projektów obecnie przymierzamy się do następnego. Fotki pokazują wykonaną formę i efekt końcowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 @mario czy mógłbyś podesłać zdjęcie swojego pokrowca?Dzisiaj wyjąłem łódkę i założyłem plandekę zamiast pokrowca portowego, więc zdjęć już nie zrobię, dopiero w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/43181-%C5%82odzie-skylla-czy-kto%C5%9B-posiada-opinie/page-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JarekCh Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Czy może ktoś polecić dobrego "krawca" do uszycia porządnej plandeki do łódki buster scc?Najlepiej z woj.lubuskiego lub przyległych.Z góry dziękuję.Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ŁukaszFZS Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ma ktoś może takie mocowanie zamontowane u siebie na łodzi . Jak tak to proszę o fotkę https://raksa.com.pl/tenax-wkret-m5-00970.htmlhttps://raksa.com.pl/tenax-blachowkret-00960.htmlhttps://raksa.com.pl/zapinka-plandeki-tenax-oryginal-glowka-00951-duplikat-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MIGOTKA
Witam.
Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić porządny i nie za drogi pokrowiec na łódź? Najlepiej jakiś sprawdzony namiar. Bo na necie sporo tego ale który wybrać?
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
14 Gru
11
5 Maj
8
22 Kwi
8
26 Kwi
6
Top użytkownicy dla tego pytania
mario 9 odpowiedzi
Lucas 7 odpowiedzi
MarasR 6 odpowiedzi
thug 5 odpowiedzi
Popularne dni
14 Gru 2014
11 odpowiedzi
5 Maj 2020
8 odpowiedzi
22 Kwi 2015
8 odpowiedzi
26 Kwi 2020
6 odpowiedzi
Popularne posty
MarMilo
Zadzwoń do firm szyjących plandeki na ciężarówki - ja tak zrobiłem i mam extra pokrowiec gruby bez szans na przedarcie, mogłem zdecydować też jaki kolor materiału zostanie użyty - z wszytymi wszystki
gladki
Cześć, No i od piątku jestem posiadaczem Skylli450 wersja rumplowa. Łódeczka piękna, fotele wygodne - nic tylko pływać i łowić. I tu pojawiają się pytania: 1. Łódkę trzymam pod daszkiem przy ścianie
Sailfish
Używam sztywnej plandeki robionej na miarę. Spisuje się wyśmienicie. Trudno przewidzieć pogodę na przykład podczas trasy do Szwecji. Dodatkowo na łódce można przewozić całą masę nie koniecznie wodoodp
Opublikowane grafiki
103 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi