pasiak33311 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam wszystkich, Woblery zacząłem robić kilka miesięcy temu, chociaż chęci na to zaczerpnąłem już ok 10 lat wcześniej, na podstawie artykułu z "Wędkarza Polskiego" J. Sendala. Aktualnie pod natchnieniem prac forumowiczów a także wielu ważnych informacji i opisów na tym forum postanowiłem wykonać swoje pierwsze własne woblery. Chciałbym sie z wami podzielić efektem mojej pracy. Licze zarówno na dobre jak i krytyczne słowa, to zawsze daje mobilizacje do poprawy Postaram się wątek aktualizować jak najczęsciej, a także dawać wskazówki żóltodziobom większym ode mnie Woblery z pierwszego rzutu większość jeszcze bez sterów. Prace woblera można zobaczyć na filmiku - niestety tylko test wannowy bo jeziora były zamarznięte https://www.youtube.com/watch?v=3ALW6T81DRc pozdrawiam Pasiak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kolorki bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Odwaga w konstrukcji (pierwszy u góry) i w doborze kolorów. Ryby - jak zawsze - dokonają ostatecznej weryfikacji Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bardzo ładna praca tego woblera w wannie. Pozdrawiam i Gratuluję. Masz chyba dobrą rękę .... do woblerów. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Wannowy woblerek zamiata ładnie, powinien łowić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. Czy możesz założyć kotwice do tego woblera i jeszcze raz go sprawdzić ?Chciał bym zobaczyć różnice w pracy bez kotwic i z kotwicami. Jestem ciekaw jak w dużym stopniu kotwice wytłumia jego prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak33311 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dziękuje za dobre słowo,Na życzenie Pawła wstawiam prace woblera po 4 warstwach lakieru i z kotwicami. Myśle że nie stracił dużo na wartości pracy..dodatkowo zdjęcie facjaty wobkahttps://www.youtube.com/watch?v=PR2rsIw7xlM&feature=youtu.be 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak33311 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przedstawiam kolejną serie woblerów, tym razem w malowaniu bardziej stonowanym Przynęty 6 cm, z założeniem na pstrąga. W niedługim czasie będą testowane nad wodą, postaram sie zdać relacje jak poszło.pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak33311 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zamieszczam film z pracą woblerów pstrągowych, niestety nie jest najlepszej jakości bo kręcony telefonem ale zawsze coś zobrazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Super chodzi ten wobler. Ryby będą brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 naprawde fajnie lusterkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak33311 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Niedługo testy na Inie, może uda się jakieś trocie skusić tymi "pstrążkami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Bardzo schludne wobki kolorki bomba, miedź i pomarańcz bardzo dobrze mi się sprawdzają.Praca też ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiak33311 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wrzucam filmik z pracą w nurcie najnowszego modelu woblerka , będzie to mój wzór do stworzenia większej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi