zamki Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ot takie cudaczki sobie odlałem.Według opisu po testach przez Tom Roya blaszka zaczepiona za cieńszą stronę idzie spokojnie kolebiąc się a zaczepiona za szerszą dostaje pierdolca. Blaszka waży około 25 gr.i jest strasznie marudna w wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 widzę ze miałeś ostrą fazę i za dużo wolnego czasu jak zawsze piękne, masz coś w tych swoich łapkach czego bardzo Ci zazdroszczę. pod silnym wrażeniemsiudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 widzę ze miałeś ostrą fazę i za dużo wolnego czasu jak zawsze piękne, masz coś w tych swoich łapkach czego bardzo Ci zazdroszczę. pod silnym wrażeniemsiudak Chwila nieuwagi i poniosło mnie Piwniczka tak działa na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No no, ciekawie to wyglada , ciekawie, nie moge sie doczekac zeby nauczyc blaszke plywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Piękne ślicznotki nie ma co, a do tego - jak się orientuje skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Piękne ślicznotki nie ma co, a do tego - jak się orientuje skuteczne Czyżby mi o czymś Tom Roy nie powiedział względem tej skuteczności ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ja tam nic nie wiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi