bilon97 Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam,Chciałbym się dowiedzieć coś o przynętach jerkowych i trollingowych (trolling bez windy). Łowię z łódki, mam wędkę (20g-60g) i multika, na razie używałem sprzętu do trollingu. Moje przynęty dotychczasowe to były gumy o wadze 20-30g i woblery ok. 15cm schodzące do 6m. Będę łowił na jeziorze Białokosz Wlkp, dość głębokim. Jeszcze nic nie złowiłem woblerem na głębi, tylko raz mi chwycił szczupak kolo trzciny (ok.80cm) na woblera ok. 6cm i niestety kotwiczka się zgięła. 1. Jakie przynęty na jerk,2. Jakie przynęty na trolling,3. Jak prowadzić przynęty jerkowe (bez tego języka) tak aby płynęły głębiej.?Pozdrawiam Bartek. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wiesz co, na początek poczytaj forum. O jerkowaniu jest pewnie z kilkanaście artykułów, a o trollingu co najmniej dwa, w tym jeden aktualnie komentowany… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon97 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak bym chciał konkretnie modele których używacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Sądząc po liczbie użytkowników forum; to wszystkie które są w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Są podane: w artykułach, w wątkach... Wklep w wyszukiwarkę drabinka foworytów, drabinka trollingowa, jerki na każdą okazję, etc., to się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Sądząc po liczbie użytkowników forum; to wszystkie które są w sklepie a ja myślę, że znacznie znacznie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi