Skocz do zawartości

Nadnarwiańskie klimaty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegoś czasu zbieram się wrzucić kilka moich fotek z ostatnich wypraw nad Narew, mam nadzieję, że sukcesywnie będę miał co dorzucać, mimo kończącego się sezonu. Jako, że Wisła posiada galerię, Narew też zasługuje :D Mam nadziję, że wątek zostanie rozbudowywany. Na dobry początek:

Początek listopada...

post-973-1348914966,2234_thumb.jpg

@slawek_2348, dzięki za miłe słowo. Twoje zdjęcie za to aż wychodzi z ekranu poranna mgła. Daje klimacik poranka. Na Gnojnie czasami zajeżdzam. Pamiętam, jak tam przyjechałem to widziałem szczupaka ok metra jak wyskoczył z wody, ale to było parę ładnych lat temu. Widok marzenie.

Tymczasem kolejne zdjęcie, zrobione na Narwi

http://img440.imageshack.us/img440/6893/dyszobaba.jpg

@Logistyk,

przepraszam za off top, ale czy możesz zdradzić gdzie zrobiłeś zdjęcie sosny (bardzo fajne), ponieważ odnoszę wrażenie, że na drugim brzegu znajduje się moja działka :mellow:? Nota bene fotografowałem (chyba) to drzewo z odwrotnej perspektywy Czy to 92km rzeki?

Pozdrawiam,

@Grego, tak to ta sosna na 92km rzeki, blisko zakrętu. Naprzeciwko jest gospodarstwo z starym dębem. Pływam najczęśniej łódką w moro jakbyś widział mnie na wodzie :D

A, to fajnie. Gospodarstwo z dębem jest własnością wuja mojej żony, a na łódkę w moro będę - jak mówią Czesi - dawał pozor :mellow:. Pozdrawiam i do zobaczenia nad Narwią.

Ciut inaczej balans i byłoby super...

Kolejny znawca. Artur poprosze o piekne Twoje zdjecie

O ile się nie mylę, to forum służy m.in. do wyrażania opinii.

A to, że nie podoba mi się II symfonia Beethovena nie oznacza automatycznie, że sam napiszę lepszą .

Ale żeby nie wyszło, że zdjęcie mi się nie podoba... Podoba mi się, bo znam takie klimaty i wiele razy pływałem nocami... I wiem także, że ten okres, kiedy zapada zmrok jest cholernie ciężki technicznie do uchwycenia... Tak, jak i poranne mgły w szary, listopadowy poranek...