Logistyk Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Witam, od jakiegoś czasu zbieram się wrzucić kilka moich fotek z ostatnich wypraw nad Narew, mam nadzieję, że sukcesywnie będę miał co dorzucać, mimo kończącego się sezonu. Jako, że Wisła posiada galerię, Narew też zasługuje Mam nadziję, że wątek zostanie rozbudowywany. Na dobry początek: Początek listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Super! A jakbyś tam jezcze wskoczył z wędeczką w kadr .... to do kalendarza na okładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dzięki , ale niestety mam za małą matrycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dzięki , ale niestety mam za małą matrycę Do czego za małą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Raczej za waski kat w obiektywie;)Siakiegos fishaja i jest szansa ze zobaczysz siebie w kadrze;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Remek, 2. Minimalna jakość zdjęć to szerszy bok 3600pix (Na forum wstawiamy zgodnie z ograniczeniami forum tj. mniejsze. Autor nagrodzonej pracy zostanie poproszony o przesłanie zdjęcia w dużym formacie.).A mój Nikon to 3000x2000pix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Parafrazujac:Mylisz dwa rozne systemy walutowe;) Wielkosc matrycy, a rozdzielczosc jpg'a to dwie rozne sprawy:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 3600 to optymalnie dla mnie - nie muszę kombinować, interpolować. Mniejsze ... czyli 3000px da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 @Nyny, możliwe nie wiem nie znam się Wiem gdzie wciśnąć jak chce zdjęcie zrobić d70s to tylko 6mp.Tymczasem dodaje zdjęcie ciekawej sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam, zdjęcie @Logistka to prawie Wyczółkowski. Moje dużo gorsze, ale podobne w klimacie. Okolice Gnojna.pozdrawiamSlawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 @slawek_2348, dzięki za miłe słowo. Twoje zdjęcie za to aż wychodzi z ekranu poranna mgła. Daje klimacik poranka. Na Gnojnie czasami zajeżdzam. Pamiętam, jak tam przyjechałem to widziałem szczupaka ok metra jak wyskoczył z wody, ale to było parę ładnych lat temu. Widok marzenie.Tymczasem kolejne zdjęcie, zrobione na Narwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 @Logistyk,przepraszam za off top, ale czy możesz zdradzić gdzie zrobiłeś zdjęcie sosny (bardzo fajne), ponieważ odnoszę wrażenie, że na drugim brzegu znajduje się moja działka ? Nota bene fotografowałem (chyba) to drzewo z odwrotnej perspektywy Czy to 92km rzeki?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 @Grego, tak to ta sosna na 92km rzeki, blisko zakrętu. Naprzeciwko jest gospodarstwo z starym dębem. Pływam najczęśniej łódką w moro jakbyś widział mnie na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dorzucam fotkę z września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 @Grego, tak to ta sosna na 92km rzeki, blisko zakrętu. Naprzeciwko jest gospodarstwo z starym dębem. Pływam najczęśniej łódką w moro jakbyś widział mnie na wodzie A, to fajnie. Gospodarstwo z dębem jest własnością wuja mojej żony, a na łódkę w moro będę - jak mówią Czesi - dawał pozor . Pozdrawiam i do zobaczenia nad Narwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Kamil Twoje zdjecia poprostu powalaja na kolana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 @Logistyk Ło Matko. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzięki za miłe słowo.Zdjęcie z listopadowego łowienia. Klimat, jakiego nie ma inna pora roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ciut inaczej balans i byłoby super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ciut inaczej balans i byłoby super... Kolejny znawca. Artur poprosze o piekne Twoje zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ciut inaczej balans i byłoby super... Kolejny znawca. Artur poprosze o piekne Twoje zdjecie O ile się nie mylę, to forum służy m.in. do wyrażania opinii. A to, że nie podoba mi się II symfonia Beethovena nie oznacza automatycznie, że sam napiszę lepszą .Ale żeby nie wyszło, że zdjęcie mi się nie podoba... Podoba mi się, bo znam takie klimaty i wiele razy pływałem nocami... I wiem także, że ten okres, kiedy zapada zmrok jest cholernie ciężki technicznie do uchwycenia... Tak, jak i poranne mgły w szary, listopadowy poranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 @Argrabi, masz rację balans bieli nie jest poprawny, ale niebieska dominacja ochładza zdjęcia. Dzięki z komenty. Zdjęcie z października, tym razem nie widać rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 masz oko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi