argrabi Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Nawet dwa. Albo i trzy (z tym sztucznym). I potrafisz ich używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Gumo, to jeszcze nie to.. ..Ale blisko PS. Gdzieś Ty taki klimacik na Narwi złapał?? Przy ujściu Biebrzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 A wiesz co jest najciekawsze w tym moim zdjeciu?Jest poza zmniejszeniem i ostrzeniem nie ruszane w PSie... Zdjecie robione z wody Narwi jeszcze...mam spore pole obstrzalu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 @Gumofilc, super się wstrzeliłeś z tą głębią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dzięki za miłe słowo.Zdjęcie z listopadowego łowienia. Klimat, jakiego nie ma inna pora roku. świetne zdjęcie. Balans bym zostawił taki jak jest, bo oddaje klimat wieczoru. Jedynie bym podwójnie wywołał zdjęcie jedno z cieplejszym balansem na łodzi i byłoby świetnie. taki trick ... zimnego światła jest często wykorzystywany by doświetlić pierwszy plan lampą błyskową z ciełym żelem. W tym przypadku uzyskuje się niebieskie, ciemne tło (niebieskie) i idealne kolory skóry modela (żółty żel skompensowany zostanie przez elektronikę aparatu - aparat jest ustawiony na zimny balans bieli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Remek, dzięki za poradę dobry myk z tym balansem bieli. A teraz krajobraz na teren osuszonych bagien - Pulw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 W końcu Cię znalazłem Kamil Twoje fotki powalają jak zawsze.....masz swój nietuzinkowy styl!! Wszystkie fotki piękne!!! Tak 3-maj pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Remek, dzięki za poradę dobry myk z tym balansem bieli. A teraz krajobraz na teren osuszonych bagien - Pulw. W odbiorze bardzo przyjemne, ale się wali. Za ciężko po prawej, a po lewej za lekko.I ja wiem, że reguły są do łamania, ale tutaj horyzont na 1/3 od góry bardzo by pomógł. Oczywiście kadr musiałby być wtedy luźniejszy, żeby zachować w nim drzewo i słońce, ale przy okazji dodałbyś trochę dołu (łąki) przez co głębia krajobrazu była by jeszcze większa.Taki uwagi laika.Masz chłopie wielkie czucie w oku przez co bardzo ciekawie robisz te landszafciki (imo najtrudniejsze zdjęcia do zrobienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam, wracam po przerwie, co roku tak mam, że przez kilka miesiący robie sobie detox od tematów łowienia <_< , ale że jako byłem ostanio na rekonesanie na miejscówce, zrobiłem takie zdjęcie:PS. dzięki za opinie i komentarze w wątku pod zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Kamil - nie mozna oczu oderwac od Twoich pejzarzy. Piekne.W dole, surowy poranek - tuz przed nadejsciem Zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Super klimacik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Tak, podoba mi się, fotka znalazła się na pulpicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Rzadko wyrażam tego typu opinie, ale jestem naprawdę pod dużym wrażeniem ! Gratuluje !U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 @Logistyk - bardzo klimatyczne zdjęcie, gratuluję; czy to wyspa między promem a Lubielem, czy ta druga, wyżej? Pozdrawiam,GregoPS.Jak wyniki, gdyż w piątek zamierzam wystawić d... na listopadowy chłód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Dziękuję za komentarze, będzie motywacja do kolejnych zdjęć @Grego, byłem w ostani weekend, jednego dnia w Twoich okolicach pusto, następnego byłem u siebie i dwa niewymiarki szczupaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A tutaj dwie klimatyczne fotki z górnego biegu Narwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zwłaszcza to drugie zdjęcie doskonale oddaje klimat niesamowitego spokoju i piękna jesiennego poranka! Super, na tapete pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A mnie pierwsze się?bardzo podoba. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Narwianskie rafki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Listopadowe.... południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Sosenka wygląda znajomo Bardzo charakterystyczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi