Logistyk Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chyba ostania grudniowa wyprawa na rzekę : Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Odgrzewam kotleta...Wybaczcie za jakość zdjęć, robione komórką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam, reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 heh widzę że teraz będzie mały konflikt interesów, albo machamy spinningiem albo "walczymy" z ustawieniami M lustrzanki szukając dobrego tematu na zdjęcie. Zazdraszczam tym którzy mają takie odruchy we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 tzw Środek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 kilka nadnarwiańskich widoczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Miało być ostatnie w tym roku stukanie po dnie, a tu masz... Sieluń w okolicach wieży... 02.12.2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 wyciągnę wątek z niebytu... rz. Narew / z lewej strony ujście rz. Supraśl, tydzień temu, był to pierwszy, tak mroźny poranek tego roku (-8°C) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Taka piękna rzeka, a tu nic się nie dzieje Kilka zdjęć z telefonu. Ujście 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wakacyjny gościnny wypad nad Narew. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ujście rz. Supraśl do Narwi we wsi Złotoria. Może i ładnie, ale tak wyglądało to kiedyś - http://www.wedkarskimokiem.pl/beforeafter/suprasl-delta/(w zależności od szybkości internetu, możliwe że trzeba poczekać chwilę aż się wczyta nakładka starej mapy) W latach 70-tych przyszło nowe, lepsze i zgodnie z sentencją znajdującą się na obecnej stronie internetowej Wojewódzkiego Zarządu Melioracji i Urządzeń Wodnych w Białymstoku "Melioracje poprawiają fizyczne właściwości gleby. głównie poprzez uregulowanie czynnika wodnego i umożliwienie zastosowania w rolnictwie właściwej agrotechniki." poprawiło rzekę co zuchwale płynęła jak chciała od ujścia Biebrzy aż po wieś Rzędziany. Efektem tego było m.in. obniżenie poziomu wód gruntowych w okolicach nowego koryta Narwi nawet o 1,6m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Na taką Narew trzeba poczekać znowu do lata, zdjęcie z telefonu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 @grzegorzp, piękną mieliście deltę Supraśli, normalnie super, nie widziałem szczerze mówiąc czegoś takiego w naszym kraju. Na żywo, rankiem, przy wschodzie słońca ... aż trudno sobie to wyobrazić, jak to wyglądało, PIEKNE!!! Aż trudno powiedzieć, że już nikt tego nie zobaczy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Już miałem iść do pracy , gdy kolega zadzwonił ...Jedziesz na ryby ? . Odpowiedz mogła być tylko jedna ....rzeka Narew .Zdjęcie zrobione przez kumpla . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Z drugiej strony, zdewastowane PTTK w Pułtusku gdzie Panowie zrobili sobie melinę, a któryś z lokalnych politykierów "wyprowadził" kajaki. Bo były, a w sezonie wypożyczalnia działała prężnie. Teraz w hangarze trzymane są prywatne bambetle i butelki na wymianę. Dalej wspomnienie alejki drzew na przystani... mnie się wydaje, że kwalifikowałaby się pod ochoronę należną pomnikom przyrody ale co ja tam wiem.Zapytałem kiedyś na PTTKu gdzie są kajaki, gość wziął mnie na bok i mówi: "synek, to nie wiesz jak tu Pan xxxx biznesy robił, no nie wiesz?!" Inna sprawa, że jak zacząłem dokumentować to z łapami wyskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Takie "kwiatki" jak w Pułtusku znalazłbym i u nas, ale może innym razem Moja Narew o poranku. Jedyne czego mi tu brakuje to "Pułtuskowych" ryb 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi