No, wiadomo, jesteśmy na naprawdę jednym z najlepszych forum wędkarskim. Ale, My, to przecież wędkarze. A właśnie, kto i jak został takim" odszczepieńcem"? Sam nim jestem, ale mam większego konika, czyli muzykę. Na szczęście jedno nie koliduje z drugim. A jak z Wami, Koledzy? Z mlekiem matki, (w domyśle z ojca),rodzina, dziadek, wujek czy inne przyczyny?
Chętnie poczytam Wasze genezy, bo moja jest niezwykła. Ale o tym potem. Kto pierwszy?
Pytanie
Novis
No, wiadomo, jesteśmy na naprawdę jednym z najlepszych forum wędkarskim. Ale, My, to przecież wędkarze. A właśnie, kto i jak został takim" odszczepieńcem"? Sam nim jestem, ale mam większego konika, czyli muzykę. Na szczęście jedno nie koliduje z drugim. A jak z Wami, Koledzy? Z mlekiem matki, (w domyśle z ojca),rodzina, dziadek, wujek czy inne przyczyny?
Chętnie poczytam Wasze genezy, bo moja jest niezwykła. Ale o tym potem. Kto pierwszy?
Top użytkownicy dla tego pytania
5
4
3
3
Popularne dni
23 Lut
19
24 Lut
18
25 Lut
9
4 Mar
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Novis 5 odpowiedzi
MRTNZ 4 odpowiedzi
SpinDoktor 3 odpowiedzi
Simon123 3 odpowiedzi
Popularne dni
23 Lut 2016
19 odpowiedzi
24 Lut 2016
18 odpowiedzi
25 Lut 2016
9 odpowiedzi
4 Mar 2016
7 odpowiedzi
Popularne posty
popper
Na początku było …...... Qrcze, tak dawno temu, że słabo pamiętam. Niestety, w tym nie pamiętam nie było ani wędkującego ojca, brata, ni wędkujących kolegów. Za to, odkąd pamiętam, ciągnęło mnie nad
MRTNZ
Piotrek, trafione w dziesiątkę jeżeli chodzi o temat;-) U mnie klasyka miała miejsce, mój tata łowi od kiedy pamiętam. I to przez niego sam zacząłem. Od maja do września co dwa tygodnie jeździliśmy n
azhek
W moim przypadku było baaardzo trudno bo bardzo chciałam łowić ryby ale wszyscy mówili,źe to zajęcie nie dla dziewczynek (miałam 6-7 lat). Na prośby o kupno wędki ciągle słyszałam, źe to nie dla mnie.
79 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi