platynowłosy Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Witam Panowie Zaznaczam, że nie żartuję. W relacji z Rybomanii, spotkałem taki filmik: W 20:25 filmiku kopara mi opada.... Pan Marcin Ship JEST moim sobowtórem. Nawet okulary nosi jak ja.... Jak moja żona to zobaczyła, mówi: Ty pojechałeś w garniaku, a tu w kamizeli i czapie....Za chwilę się kapnęła...ale pierwsze wrażenie...szok. Pytanie do @Kolegów: Czy jest wśród Nas Kolega Marcin? Pomóżcie Panowie... Pozdrawiam Alek Edytowane 24 Lutego 2016 przez platynowłosy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Alek faktycznie podobny tylko kilogramów ma więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Alek faktycznie podobny tylko kilogramów ma więcej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Haha.... najpierw musiałbyś pogrzebać w drzewie genealogicznym może masz brata bliźniaka jednak to prawda że wszyscy wędkarze są jakoś podobni, ale nie którzy jak widać są nawet jak bliźniacy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi