sslonio Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witajcie. W niedługim czasie wybieram się w odwiedziny do brata w okolice Białegostoku. Będę miał trochę czasu i chciałby gdzieś wyskoczyć na trochę nad wodę. Czy ktoś z okolic lub osób odwiedzających tamte strony mógłby napisać gdzie można pojechać i pochodzić za pstrągiem. Oczywiście nie chodzi mi i konkretne miejscówki ale rejony czy rzeki które warto odwiedzić. Najchętniej okolice Supraśla. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 polecam sokolde i suptaslanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Sokołda i Supraślanka. Można też i na Czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Supraślanka to ta sama rzeka co Supraśl tak? A gdzie i w jaki sposób można wykupić licencję na 1-2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 PZW Białystok, brak sprzedaży internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 PZW Białystok, brak sprzedaży internetowejCzyli mam się udać gdzieś do siedziby PZW Białystok i na miejscu wykupić licencję. Hm...Jak to zrobić na weekendzie? :-) nie da się jakoś inaczej, np.przez osobę trzecią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Nie jestem pewien czy jednodniowe składki możesz opłacić w każdym punkcie sprzedaży pozwoleń PZW Białystok, musiałbyś do nich zadzwonić. Osoba trzecia mająca numer Twojej karty wędkarskiej spokojnie Ci to wykupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Czyli mam się udać gdzieś do siedziby PZW Białystok i na miejscu wykupić licencję. Hm...Jak to zrobić na weekendzie? :-) nie da się jakoś inaczej, np.przez osobę trzecią? Zaloguj się do eokon.pl. Tutaj kupisz zezwolenie na każdy okręg pzw. Sprawdzałem, PZW Białystok jest. Edytowane 25 Lutego 2016 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 O! Tego nie wiedziałem. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzwoniłem do PZW Białystok. Licencja na 1 dzień - 20 PLN, 3 dniowa - 40 PLN można to zrobić przez aplikację eokon.pl ale jeszcze lepiej wygląda dopłata do górskiej rocznej bo tylko... 41 PLN :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Tak jak patrzę po mapie to np. rzeka Sokołda prawie cała swoją długością płynie przez lasy. Ciężko gdziekolwiek dojechać samochodem chyba że, rzeka przecina jakąś drogę trzeciej kategorii :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 nie jest tak zle z dojazdem nad Sokołdę, użyj google maps i zobaczysz wiele dróg i mostków, a rzeczka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dziękuje wszystkim za info. Jakiś plan w głowie już jest na 1-2 dni spędzone nad wodą na Podlasiu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Za wcześnie:dopiero jak majówka lata to się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jak majówka lata to chyba wszędzie się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Tak tylko nie wszędzie i nie co roku lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek88 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Tak jak patrzę po mapie to np. rzeka Sokołda prawie cała swoją długością płynie przez lasy. Ciężko gdziekolwiek dojechać samochodem chyba że, rzeka przecina jakąś drogę trzeciej kategorii :-)W wiosce Straż na DK 19 jest most nad Sokołdą. Dojazd jest też od wioski Dworzysk, do młyna w Międzyrzeczu też dojedziesz tam jest koniec odcinka górskiego, a rzeka Supraśl woda górska zaczyna się od ujścia Cieliczanki w górę rzeki Edytowane 26 Lutego 2016 przez franek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Chce się wybrać na pstrąga na Sokołdę i mam pytanie czy nie zamarzła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Odpuść sobie, ścięta na cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Robert a jak myślisz przy obecnych mrozach ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Pytam się bo nigdy o takiej porze roku nie jeździłem i nie obeznany w temacie jestem Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Prewwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 u mnie moje rzeczki pstrągowe stoją na całej szerokości.Nie prędko będzie można połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A PLOSKA ? TAK SIE COS LAPIE ?( pomijajac ze teraz jest cala pewnie w lodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Z tego co wiem. Już długi czas nikt tam nic nie wyją i nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 To może ja będę pierwszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi