Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 To może ja będę pierwszy ? Czekam na raport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 u nas nie ma pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W Auchan na produkcyjnej widziałem ...ale nikomu nie mówcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) W Auchan zawsze pewny pstrąg A jak sprawa wygląda z rzeką Czarna, czy warto tam się wybrać na pstrąga, raz byłem koło Katrynki, ale nawet pobicia nie miałem. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Prewwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Czarną też odpuść. Jak na pstrągi to tylko na Dunajec u nas na podlasiu ich nie ma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Pstrągi z oszą pstrągami z oszą...przejeżdżałem dziś przez Klepacze, Horodnianka prawie całym korytem płynie...kiedy Sokołda, kiedy Supraśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Czarną też odpuść. Jak na pstrągi to tylko na Dunajec u nas na podlasiu ich nie ma A co się stało, że u Was tak z pstrągiem cienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Cienko bo wszystkie wemigrowaly do Auchan pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 W Auchanie nigdy nie widziałem potokowców ale może u Was jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zima u nas panie sroga....ludzie pstrungami w piecach palą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 No jak to co się z nimi stało? Gumofilców z robaczkiem i żakami trzeba zapytać Te dobre czasy się już skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja byłem w niedzielę nad Sokolda miejscami można porzucać. Porzucać bo polowic to nie Pstrąga ani widać ani słychać ani czuć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Pewnie są, ale na szczęście nie wszyscy wiedzą gdzie☺ Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja jestem świeży w pstragowaniu, więc pewnie jeszcze będę musiał swoje miejscówki wychodzić. Na razie byłem na dwóch odcinkach sokoldy.Wiesz ale jak chcesz się podzielić wiedzą to zapraszam na priv odwdzięczyć się potrafię, tak ze głowa boli☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ryby w zamian za ból głowy. Czyżby próba przekupstwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Na Podlasiu nie ma się bólu głowy co najwyżej pomrocznosc jasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dwa lata temu będąc na wycieczce rowerem w Horodniance powyżej miejscowości Turczyn widziałem nie przesadzając kropkowańca 40+ zbierającego owady z tafli wody .Rzeczka tam jest bardzo wąska, nie pomyślałbym że mogą tam się trafiać takie dorodne pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Dwa lata temu... Teraz na pewno jest tam zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Możliwe to było wiosną potem była susza i rzeka prawie wyschła i może po pstrągach zostało tylko wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam.Krótkie pytanko.Jak się czuje rzeczka Łosośna? Czy były jakieś zarybienia ?O kontrole nie pytam .Pozdrawiam i może do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 2014 rok: 20000 szt. wylegu , 500 szt. narybek jesienny2015 rok : 20000 szt. wylegu , 1400 szt. narybek letni2016 rok : 20000 szt. wylegu ,1400 szt. narybek letni Wiadomo to tylko liczby...lepiej sprawdzić nad wodą niż przy kompie ...pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A tak informacyjnie: http://bialystok.naszemiasto.pl/artykul/najdluzszy-pstrag-suprasli-zlowiony-zdjecia,4079202,artgal,t,id,tm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A tak informacyjnie: http://bialystok.naszemiasto.pl/artykul/najdluzszy-pstrag-suprasli-zlowiony-zdjecia,4079202,artgal,t,id,tm.html to jeżeli już pojawił się link to podam do źródła, bo ci wyżej złodzieje ukradli materiały bez pytania dodając parę banialuków w treści od siebie http://www.barwena.podlasie.pl/aktualnosci/a/otwarte_ogolnopolskie_zawody_spinningowe_pstrag_suprasli_2017_relacja a poza tym to u nas nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a poza tym to u nas nie ma ryb Tak jak wszędzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A tak informacyjnie: http://bialystok.naszemiasto.pl/artykul/najdluzszy-pstrag-suprasli-zlowiony-zdjecia,4079202,artgal,t,id,tm.html Tekst trochę sprostowałem i już jest bliżej prawdy. U źródła bieżące informacje. http://www.barwena.podlasie.pl/ale u nas nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi