LeoAmator Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jakie ryby ? Gdzie ? Co to jest ryba ? Wędkarstwo , a co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Odświeżam temat.Odwiedziłem niedawno Supraśl i okolice i dwie rzeczki - Sokołda i Supraślanka mnie urzekają, na tyle by na kolejne odwiedziny tamtych miejsc zabrać spinning i pod kątem wędkarskim wyjazd zorganizować. Co tam pływa? Ktoś może scharakteryzować te rzeczki, rybostan itp? Interesuje mnie głównie kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 To na Wkre masz bliżej i na pewno są klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Koło Drohiczyna jest rzeczka z pstrągami,która od nowego roku będzie zaliczana do wód górskich ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 To na Wkre masz bliżej i na pewno są klenie Ok, ale Podlasie na pewno jeszcze odwiedzę turystycznie i patrząc na te rzeki chętnie pospacerował bym z wędką. Tylko nikt się nie chce podzielić co tam pływa, które miejsca sprawdzić itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Klenie to na pewno na świsłoczy łowią, to graniczna dzika rzeczka i tam trzeba do SG zgłaszać pobyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Areck jeżeli interesuje Ciebie klen to zdecydowanie Supraśl na odcinku od Suprasla do ujścia. Generalnie to cały odcinek nizinny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Areck jeżeli interesuje Ciebie klen to zdecydowanie Supraśl na odcinku od Suprasla do ujścia. Generalnie to cały odcinek nizinny.Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 WitamOdświeżę temat.Poszukuję informacji na temat rzeki Czarna Hańcza, wiem że to wątek o rzekach górskich, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat w/w rzeki, latem będę na kilkudniowym spływie kajakowym i tym razem chciałbym zabrać UL spina w poszukiwaniu Klenia i może Okonia, Szczupaka na lekko itp. ew proszę o namiar na jakiś istniejący temat z takimi informacjami.Dziękuję i pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 ... masz @Pumbę na miejscu, ziomka mojego z powiatu.... Pociagnij go za język, może przy jakimś bronku, czy jakoś tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Na początek, może lektura warunków łowienia na stronie dzierżawcy i gospodarza wody?Ryby są, warto pochodzić, warto przyłożyć się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Zasłyszałem że PSR w tym roku częściej niż poprzednimi laty zagląda na wody górskie. Tak przynajmniej twierdził jeden z jej członków kilka dni temu. Widać ich nad wodami? Coś może tam faktyczne drgnęło w temacie ochrony wód górskich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Widać, widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nie wszędzie docierają. U mnie jeszcze nigdy nie widziałem strażnika a jestem kilka razy w tygodniu , natomiast robaczkarzy gonię bardzo często. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Napisz maila do nich, pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 To chyba jedyna jednostka PSR gdzie to pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W ubiegłym roku zgłaszałem problem połowu prądem osobiście strażnikom, niestety nikt się nie pojawił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Od zeszlego roku coś bardzo zlego dzieje sie na podlasiu przynajmniej na rzkach na ktore do tej pory jezdzielem. Ryby jakby poznikały. Ostatni wyjazd na jętce tylko mnie w tym ostatecznie utwierdził. Z rozmow nad rzeka dowiedziałem sie kłusiwaniu prądem jak i zachłannosci pseudo wedkarzy zabierajacych z odcinkow no kill ryby (jętka) W rzece zostało na moje oko 10% tego co bylo 4-5 lat temu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Trzeba robić Pstrąga Supraśli częściej, tak ze 3 razy w roku. Zaroi się od ryb. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 (edytowane) Supraśl przyduchaMnóstwo ryb pod brzegami łapie tlen. Edytowane 10 Lipca 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Powtarza się sytuacja sprzed kilkunastu lat. Gorąco, ulewny deszcz i odtleniona woda z łąkowych rozlewisk . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi