pampi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Hej,Szukam jakichkolwiek informacji o tej rzece. Czy ktoś tam łowił ?PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Taki drobiazg, ale może warto poprawić: nie Port Westfalica (w sensie "przystań"), a Porta Westfalica - brama Westfalii.Niestety merytorycznie Ci nie odpowiem bo nie łowiłem, tylko przejeżdżałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Nie bardzo wiem jak tę literówkę poprawić ale chodzi właśnie o Porta Ciężko właśnie coś w necie znaleźć na temat tamtej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi