gorgol Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No i sie narobiło,gripa nie uzywałem ja tylko kumpel,jezdziemy zawsze we trzech,i jest tak ze kumpli nie interesuje nic tylko ciupaki,ja ganiam za bolkami,walnął mi pieknie,walka była siłowa,podleciał kumpel i chwycił go w pól i mu wypadł z rąk,dopiero jak go podciagnołem blizej,drugi z kolegów nawet nie wiem kiedy chwycił go gripem,i od razu ziemia,szybkie fotki i woda,patrzyłem dokładnie na jego szczękę,i było ok, a juz 2 razy straciłem bolka przez nieumiejetne podbieranie ryb i tez nie były małe,wiec wiem jak to boli,ale nie jestem az tak chytry na rybe zeby ja z wody wydrzec za wszelka cene,po fotkach odplynoł jak rakieta,swietna kondycja i to mnie chyba bardziej ucieszył ten widok odpływajacego bolenia jak samo zlowienie,gdyby go nie chwycił i próbował podebrac rekoma to by poszedł w h..,i było by zle bo mial całego woba w paszczy i 2 dobrze zapiete kotwice,w chwili gdy go podniósł linka odpieła sie od wobka,pusciła agrafka,...kiedys @Robert umiescił fotke suma z przeplecionym sznurem przez pysk i skrzela i tez było chalo,ale powiedzial ze z sumem wszystko ok i było po krzyku,ja wiem moze dla tego ze jest wytrawnym łowca (ktorego szczerze podziwiam i szanuje)..ze jestem nowy na forum nie sadze,ze mam mało postów po tym sie wnioskuje,a pewnie,wole czytac i zbierac info,niz za wszelka cene wchodzic w dyskusje,i pierdoły pisac jak nie ktorzy aby tylko punkty zbierac, a czego mam nie pisac gdzie,mi sie udało to moze i komu innemu tez niech sie uda,-ja wiem jedno ze opinia jest jak dupa kazdy ma swoją -pozdrawiam i do nastepnego bolka(juz bez gripa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 @RobertCo to za napis na dole, to Ty nie wiesz że Mojżesz wciąż nas prowadzi ku Zielonej Wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dziwna dyskusja się wywiązała. Nie chciałem wywołać offtoopa, nie napisałem nic do skomentowania. Pogratulowałem ryby (Koledze @gorgol) i z przymrużeniem oka zwróciłem uwagę, że grip do rybiego C&R pyska, średnio pasuje. Żadnego czepialstwa, obrażania, wyśmiewania, koleżeńska uwaga, jak to na Forum powinno wg mnie wyglądać. Wątki 'pielęgniarskie' zmilczę, choć w nowym temacie są jakby bardziej na miejscu.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 I takie tez jest moje zdanie zamiast siedziec jak te stare dewoty i klepac w klawiature,ze niby brawo i ok ale jednak,to brac,kije i nad wode a nie chwalic sie tylko bolkami w maju i wrzesniu i same ochy i achy,a tu ze niema ze juz zima ze nie gryza,a dupa sa tylko trzeba sie bardziej przyłozyc .znajomy miał dzis 2 zmiane,z rana był na rybach i chwycił na przykosie chlapiacego bolka 67cm,da sie,pewnie ze sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi