Kraken Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam, Fotografem nie jestem, zdjęcia robię moim telefonem Sony Xperia Z1, jeśli chodzi o jakość dla mnie jest ok, nie potrzebuję raczej niczego więcej. Dokupiłem sobie ''statyw'', szukam programu dzięki któremu telefon będę mógł ustawić, a on będzie robił serię parunastu zdjęć powiedzmy co parę sekund, tak abym nie musiał odkładać ryby co zdjęcie. Czy ktoś z kolegów używa takiej opcji? Możecie coś podpowiedzieć? Fabrycznie telefon nie ma takiej funkcji. Najlepiej gdyby program był darmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba2210 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Na Google Sklep jest wiele apek do tego Myślę że aplikacja Fast Burst Camera LitelubOpen Camera Myślę że te aplikacje dadzą rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzięki, Open Camera załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 a wbudowany timebrust to za malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław Es Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja robię zdjęcia za pomocą Galaxy S4 i jest ok czasami są problemy z ustawieniem rozdzielczości ale chwila cierpliwości i zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi