darek1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Terminator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Oczywiscie OPTI VISION dziala tylko 01.04.kazdego roku Ufff co za ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Mial ktos kijek Vision Nite Catapult SW 9'0" 3pc 9/10wt lub slyszal jakies opinie na temat tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Panowie a czy ktoś łowi gotowym zestawem od EGO? http://www.glowatka.com/pl/p/Ego-Wedka-Pike-System-9ft-9/2298 Jadę w przyszłym tygodniu na płytkie jeziorko i miałem pospiningować ale kolega sprezentował mi kilka szczupakowych strimerów i zastanawiam się czy nie zakupić jakiegoś sprzętu na szybko. A może ma ktoś z Was coś ciekawego na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Cześć.Tak się składa że posiadam ten zestaw. Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Mam tylko samą wędkę. Działa zaskakująco dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Panowie a czy ktoś łowi gotowym zestawem od EGO? Przecież to nie zestaw w sama wędka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Przecież to nie zestaw w sama wędka!Słuszna uwaga. Sugerowalem się zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi