bassy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 lesiewicz- ja nie ma się czym wymieniać bo mam tylko ten sznurek#8 slow intermedium złowiłem na niego pierwsze ryby w dodoatku to taki jakby no prezencik więc go nie oddam jednka, chłopaki zaraz Ci napiszą co kupić, wątek ożyje szybciutko a jak ten co masz będzi Ci zbędny to się odzywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 lesiewicz- ja nie ma się czym wymieniać bo mam tylko ten sznurek#8 slow intermedium złowiłem na niego pierwsze ryby w dodoatku to taki jakby no prezencik więc go nie oddam jednka, chłopaki zaraz Ci napiszą co kupić, wątek ożyje szybciutko a jak ten co masz będzi Ci zbędny to się odzywajBardziej chodziło o czasową wymianę np na tydzień żeby sobie przetestować.Co organoleptycznie to organoleptycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 a rozumiem , nie masz w okolicy jakiegoś muszkarza?Własnie zlocik jest dobry na takie sprzętowe zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 No niestety nieznam żadnego muszkarza szczególnie że u mnie na nizinach 90% to robaczkarze.Myśle o miejscu na zlocik ale umnie będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Powiedz ile jesteś w stanie zrobić kilometrów żeby dojechać na zlot, to będę wiedział czy wrzucić jakies propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Powiedz ile jesteś w stanie zrobić kilometrów żeby dojechać na zlot, to będę wiedział czy wrzucić jakies propozycjeJak będzie trzeba to i 400km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jeśli zorbimy ze szkółką muszkarską z pełnego zdarzenia - flyfishing workshop to chętnie wesprę imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jeśli zorbimy ze szkółką muszkarską z pełnego zdarzenia - flyfishing workshop to chętnie wesprę imprezę.Co masz na myśli pisząc z pełnego zdarzenia , możesz rozwinąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No pewnie chodzi o profesjonalnych krętaczy, pokaz konkretnego sprzętu , klawe towarzystwo i szczupakowe bajoro......czyli taki full wypas . Oczywiscie czekamy na odpowiedź Remka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 zorganizowana impreza z atrakcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale oczywiście tylko na muchę- taka totalna extrema żeby była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale oczywiście tylko na muchę- taka totalna extrema żeby była yes!! A to, że masz znacznik, że edytowałem Twój post poprzedni - moja pomyłka chyba trzeba odebrać mi uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Nie wiem może i coś zmeniłeś w mojej wypowiedzi bo już nie pamiętam co wczoraj pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 nic tylko ręka mi się omsknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ok wróćmy do tematu. Wzeszlym sezonie na przyponie wiązałem fluorocarbon sufixa 0,30. Co preferujecie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Za lekko0,4 to dla mnie minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 no grubszego nie mieli w jakimś klasycznym sklepie kupowałemmoje 60 taki ledwie go zmatowiły, z chęcią wypróbowałbym inny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 U mnie 0,62 40lb SUFIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Cześć. Uprzejmie donoszę, że w ofercie firmy Vision jest nowa seria kijków Big Daddy i o takiej nazwie linki (z krótką głowicą)- gatunek docelowy to pike Cena kijków nie za wysoka, linka za to droga. Dzwoniłem tam dzisiaj, ten sprzęt ma być realnie dostępny gdzieś w końcu marca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Te wędki Big Daddy opisują jako średnio szybkie.Ciekawe jak za pomocą nich się miota duże muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Mieszkam w UK. Nie wiem czy zbroić polecany przez Was blank CD ICT 9'#9. Jeśli tak to w jakiej pracowni? Czy też może kupić coś z oferty półkowej Metoda muchowa jest dla mnie całkowicie nowa. To będzie moja pierwsz muchówka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 zależy jakie dojscie i dostęp do pracowni maszICT to super kij, sam nad tym blankiem myslę, tylko sieki brak, więc z braku łowię starym dobrym visionem #8.Z gotowców to xi3, big daddy - będą robić ci robote aż miło. Greys ma też kije na których zawiesiłem oko, samego modelu carnivore nie miałem w ręce, ale oglądałem wędki z tej serii i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jaka pracownia w Polsce robi najlepsze muchówki? Lepszy będzie CD ITC czy któryś z gotowców np.xi3 lub big daddy. Czym będą różnić się te wędziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Panowie jaka wędkę polecicie pod szczupaki w klasie #7-8 9' w cenie do 400pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 #8 scierra HM+Zajebiaszczy kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi