PrzemekL Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nieprawda, stosuję Kamatsu Hyper Strong od długiego czasu w mocno słonej wodzie i nie widzę śladu rdzy.To mam jeszcze jedno pytanie. Nie chcę wyjść na ignoranta bo poświęciłem koło godzinę na szukanie w necie. Gdzie wy je kupujecie. Wujek google podpowiada tylko jeden sklep i jeszcze na dodatek na stronie sklepu w ich wewnętrznej wyszukiwarce ich nie znajduje. Napisałęm już do nich czy mają czy też nie. Niemniej jednak może podpowiecie gdzie można jeszcze szukać? Chyba, że same kotwice są inaczej opisane (bo inne Kamatsu znajdowałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Robiłem test. Przez kilka miesięcy moczyłem VMC, Kamatsu, Tymonówki i Gamaki w wodzie. Piszę co widziałem. Edytowane 5 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Miałem Kamatsu Hyper Strong. Te dopiero rdzewieją. Tymonówki te czarne nie rdzewieją. Jeśli się mylę, to mnie popraw, ale nie ma takich kotwic Kółeczka owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tez sie pogubiłem ,o kotwach czy kółkach mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Piszę o kotwicach. Prawdopodobna nazwę pochrzaniłem. Później sprawdzę. Czarne. Pakowane po kilka sztuk podobnie do Ownerów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Piszę o kotwicach. Prawdopodobna nazwę pochrzaniłem. Później sprawdzę. Czarne. Pakowane po kilka sztuk podobnie do Ownerów.Będę wdzięczny. Pewnie dlatego nie mogłem ich znaleźć A już myślałem, że z moim szukaniem coś nie tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jeśli się mylę, to mnie popraw, ale nie ma takich kotwic Kółeczka owszem W katalogu na 2016 są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Mowa o Kamatsu Grand Prix Treble 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi