Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2016

admin

Pytanie

Cześć,
Rzeczywiście coraz więcej osób pyta o imprezy Street Fishing w 2016. Dzisiaj dosłownie tworzę wątek, w którym będziemy Was informować o postępach i krótka informacja o statusie ... czyli co się dzieje:

- nazwa cyklu imprez - STREET FISHING EXTREME 2016 ... ponieważ ... trzeba być wytrzymałym by to przetrwać :)
- odwiedzimy 6 miast
- w każdym mieście przygotowujemy atrakcje
- we wszystkich wybraliśmy najlepsze miejskie lokalizacje, miejscówki ...
- duże zmiany organizacyjne ale tak by było łatwiej, przyjemniej, szybciej, sprawniej
- wybieramy 3 najwszechstronniejszych wędkarzy Street Fishing w Polsce - będą to po prostu mistrzostwa Polski w SF 
- ma być KOLOROWO i NOWOCZEŚNIE

Aktualnie cały zespół mocno pracuje nad swoimi lokalnymi imprezami. Wnioski w większości przypadków już leżą na stołach UM, PZW itd. Po 6.03.2016 więcej informacji.

Pozdrawiam
Remek

• Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Już niedługo otwarcie serii SFP Extreme więc i ja się przygotowuję ;)  Niedawno dostałem przesyłkę od @Vita i cóż...100% profeska :D  Mycka pasuje i nosi się wygodnie :rolleyes:

Cieszę się! Niech przyniesie szczęście w polowaniu na rzeczne potwory:)!

• Like 3

• 0

Mam taką małą prośbę jeśli chodzi o stronkę streetfishing.pl... Próbowałem tam znaleźć jakieś podsumowanie tego co było w Bydgoszczy, jakie rybki zostały złowione, jakąś tabelkę z wynikami i ewentualnie ranking. Może to kwestia tego, że przeglądam na tablecie i może oglądam stronę na urządzenia mobilne. W każdym razie jeśli jest coś takiego na stronie to poproszę o linka. Z góry dzięki.

• 0

arkusz z wynikami dostaliśmy w linku na maile, na ranking trzeba będzie poczekać chociaż z tego zo było widac w arkuszu do 17 miejsca punkty dla tych, którzy mieli ryby póńiej jest 15 miejsc równych , którzy wypełnili 3 zadania czyli mieli po 12 punktów i tu jestem ciekaw jak będzie przyznana punktacja w rankingu....