Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2016

admin

Pytanie

Cześć,
Rzeczywiście coraz więcej osób pyta o imprezy Street Fishing w 2016. Dzisiaj dosłownie tworzę wątek, w którym będziemy Was informować o postępach i krótka informacja o statusie ... czyli co się dzieje:

- nazwa cyklu imprez - STREET FISHING EXTREME 2016 ... ponieważ ... trzeba być wytrzymałym by to przetrwać :)
- odwiedzimy 6 miast
- w każdym mieście przygotowujemy atrakcje
- we wszystkich wybraliśmy najlepsze miejskie lokalizacje, miejscówki ...
- duże zmiany organizacyjne ale tak by było łatwiej, przyjemniej, szybciej, sprawniej
- wybieramy 3 najwszechstronniejszych wędkarzy Street Fishing w Polsce - będą to po prostu mistrzostwa Polski w SF 
- ma być KOLOROWO i NOWOCZEŚNIE

Aktualnie cały zespół mocno pracuje nad swoimi lokalnymi imprezami. Wnioski w większości przypadków już leżą na stołach UM, PZW itd. Po 6.03.2016 więcej informacji.

Pozdrawiam
Remek

• Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja jade z katowic ale pociągiem wiecbja ktos chcebdolaczyc to zapraszam :D jako pasazer do jakiejs ekipy tez w sumie mogl bym dolaczyc ale plan mam wyruszyc w nocy z piatku na sobote zeby rano byc na miejscu bo juz hotel zarezerwowany powedkowac troche w sobote trzeba poznac miasto i wode bo nigdy tam nie bylem

• Like 2

• 0

oprócz łowienia jeszcze poszukiwania księżniczki świętego grala a zwycięzcą zostanie ten który złowi półtorametrowego szczupaka który w zębach będzie trzymał kamień filozoficzny i ludzkim głosem przemówi świetlaną przyszłość dla ludzkości.....

o pomniejszych "utrudnieniach" nie będziemy wspominać........ ;)

pięknie :)

• Like 4

• 0

Remek zapomniał dodać, że przyjeżdża się bez sprzętu wędkarskiego, po rejestracji na starcie dostajesz goły blank i garść przelotek, kordonek i piankę EVA oraz super glue. Masz godzinę na zrobienie wędki, gdy klej schnie biegniesz do szkoły kręcenia much, gdzie musisz ukręcić 2 muchy i streamera. Potem do kowala aby wyklepać wahadłówki. Tak zaopatrzony ruszasz łowić

• Like 3

• 0

Remek zapomniał dodać, że przyjeżdża się bez sprzętu wędkarskiego, po rejestracji na starcie dostajesz goły blank i garść przelotek, kordonek i piankę EVA oraz super glue. Masz godzinę na zrobienie wędki, gdy klej schnie biegniesz do szkoły kręcenia much, gdzie musisz ukręcić 2 muchy i streamera. Potem do kowala aby wyklepać wahadłówki. Tak zaopatrzony ruszasz łowić

A kołowrotek? :P

• 0

Bardzo dobry pomysł!

• 0

Tak mały rekonesans był zrobiony i byłem miło zaskoczony, kilka ładnych wyjść jazi ale nie na wszystkich odcinkach i miałem wyjście ładnego uboota bolka pod 70cm. Sporo jeszcze trawy i właśnie spod nich miałem wyjścia. Jeszcze trochę chimeryczne ale jak na szybki 4h wypad to było obiecująco.

• Like 3

• 0

Tak mały rekonesans był zrobiony i byłem miło zaskoczony, kilka ładnych wyjść jazi ale nie na wszystkich odcinkach i miałem wyjście ładnego uboota bolka pod 70cm. Sporo jeszcze trawy i właśnie spod nich miałem wyjścia. Jeszcze trochę chimeryczne ale jak na szybki 4h wypad to było obiecująco.

no to majówka się szykuje super :rolleyes: na Odrze też już zaczyna okoń pomału ganiać, klenie już zaczynają na całego... ;)

• Like 2