Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2016

admin

Pytanie

Cześć,
Rzeczywiście coraz więcej osób pyta o imprezy Street Fishing w 2016. Dzisiaj dosłownie tworzę wątek, w którym będziemy Was informować o postępach i krótka informacja o statusie ... czyli co się dzieje:

- nazwa cyklu imprez - STREET FISHING EXTREME 2016 ... ponieważ ... trzeba być wytrzymałym by to przetrwać :)
- odwiedzimy 6 miast
- w każdym mieście przygotowujemy atrakcje
- we wszystkich wybraliśmy najlepsze miejskie lokalizacje, miejscówki ...
- duże zmiany organizacyjne ale tak by było łatwiej, przyjemniej, szybciej, sprawniej
- wybieramy 3 najwszechstronniejszych wędkarzy Street Fishing w Polsce - będą to po prostu mistrzostwa Polski w SF 
- ma być KOLOROWO i NOWOCZEŚNIE

Aktualnie cały zespół mocno pracuje nad swoimi lokalnymi imprezami. Wnioski w większości przypadków już leżą na stołach UM, PZW itd. Po 6.03.2016 więcej informacji.

Pozdrawiam
Remek

• Like 23

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To może na przyszły rok wynająć autobus na tydzień i codziennie inne miasto taki Hardcore Extreme Fishing w dzień łowienie, przejazd w nocy i do tego wiadome byłoby tylko pierwsze miasto z którego się wyrusza ...

Taki Remkobus :D Fajne - połączyć to z nagrywaniem relacji z każdego dnia i można byłoby stworzyć odcinkową miniserię.

• 0

Ja tylko nadmienię że w tym roku mapa wrocławskiego street extreamu pokazuje mi 45km linii brzegowej :rolleyes:  Coś mi się wydaje że pieczątek za wiele nie będzie do zbierania :ph34r:

do tego doliczyć jakieś 10km lini barowej w rynku...... ;)  proponuję wydłużyć zawody we Wrocławiu minimum o 12 godzin :D

• Like 1

• 0

Cześć,

Rzeczywiście coraz więcej osób pyta o imprezy Street Fishing w 2016. Dzisiaj dosłownie tworzę wątek, w którym będziemy Was informować o postępach i krótka informacja o statusie ... czyli co się dzieje:

- nazwa cyklu imprez - STREET FISHING EXTREME 2016 ... ponieważ ... trzeba być wytrzymałym by to przetrwać :)

- odwiedzimy 6 miast

- w każdym mieście przygotowujemy atrakcje

- we wszystkich wybraliśmy najlepsze miejskie lokalizacje, miejscówki ...

- duże zmiany organizacyjne ale tak by było łatwiej, przyjemniej, szybciej, sprawniej

- wybieramy 3 najwszechstronniejszych wędkarzy Street Fishing w Polsce - będą to po prostu mistrzostwa Polski w SF 

- ma być KOLOROWO i NOWOCZEŚNIE

Aktualnie cały zespół mocno pracuje nad swoimi lokalnymi imprezami. Wnioski w większości przypadków już leżą na stołach UM, PZW itd. Po 6.03.2016 więcej informacji.

Pozdrawiam

Remek

URBAN STYLE RULES  na Street w 2016!  Nie mogę się już doczekać tego szaleństwa i wszelkich zmian ulepszających charakter imprezy:). Myślę, że to będzie przełom nie tylko w realu ale i w mediach:)

• Like 10

• 0

Witam, jestem mocno zainteresowany, tematem. Chciałbym być w przynajmniej 3 miastach:)) z racji tego że na co dzień mieszkam w Niemczech, mocno będe się musiał napocić żeby dograć terminy. Ale impreza zapowiada się tak zacnie, że stąd moje pytanie, jak to wygląda wszystko organizacyjnie, cenowo, jakiś regulamin. Ktoś coś mógłby napisać, może brał udział w zeszłym roku? Czy wygląda to jak typowe zawody? czekam na jakieś info (również priv) pozdrawiam

• 0

Witam, jestem mocno zainteresowany, tematem. Chciałbym być w przynajmniej 3 miastach:)) z racji tego że na co dzień mieszkam w Niemczech, mocno będe się musiał napocić żeby dograć terminy. Ale impreza zapowiada się tak zacnie, że stąd moje pytanie, jak to wygląda wszystko organizacyjnie, cenowo, jakiś regulamin. Ktoś coś mógłby napisać, może brał udział w zeszłym roku? Czy wygląda to jak typowe zawody? czekam na jakieś info (również priv) pozdrawiam

Przyjeżdżaj bo warto :)  W zeszłym roku było tak: http://streetfishing.pl/2015/10/25/street-fishing-game-wroclaw-2015/

W tym roku będzie podobnie tylko bardziej extremalnie :D