woblery z Bielska Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Cześć.Nowy tydzień, więc startujemy z nowym pomysłem. Każda osoba, która tworzy przynęty i prowadzi swój własny wątek na jerkbait.pl może zamieszczać tutaj fotografie swoich prac. Od poniedziałku do czwartku można zamieścić - UWAGA! - jedno zdjęcie, zamieszczone we własnym wątku w ubiegłym tygodniu. Każdy tydzień kończy się w niedzielę i od poniedziałku rusza kolejna edycja. Zdjęcia te będą publikowane na koncie jerkbaita na Facebook'u ( https://web.facebook.com/jerkbaitpl/?ref=ts&fref=ts ), dając możliwość prezentacji swoich prac niezliczonej wręcz rzeszy użytkowników tego medium. Jedna osoba, jedno zdjęcie, na jeden tydzień. Bez wpisów komentujących, typu: "świetne zdjęcie" czy "a czemu nie dałeś tego z poprzedniej strony". Jak ktoś chce skomentować zdjęcie, proszę nacisnąć "lubię" lub napisać na priv do autora. Z tego wątku wszystkie wpisy, poza zdjęciami, będą usuwane. Redakcja zastrzega sobie prawo do selekcji zdjęć. Zdjęcia nieostre, o słabej rozdzielczości (miniaturki, które się nie powiększają), lub komercyjne, zawierające linki do innych stron, nie będą brane pod uwagę przy publikacji na facebooku. Do Waszego wątku tygodniowo zagląda może 100 osób. Na Facebook'u są to tysiące. Więc pokaż się od najlepszej strony 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Świetny pomysł Aż zacznę: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Drugi 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Trzeci PozdrM 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 OMG! to już ruszyło ? Jestem i ja 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Pstrążek : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Fajny pomysł! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jestem i Ja Jarku, bylem zmuszony Twoje zdjęcie usunąć. Tutaj dajemy najlepsze (w subiektywnej opinii samego autora) zdjęcie z UBIEGŁEGO tygodnia. Czyli teraz można dawać zdjęcia zamieszczone ( we własnym wątku), w okresie 22 - 28 lutego 2016.Zdjęcie z obecnego tygodnia umieszczamy dopiero od 07 marca, itd.Pilnujcie tego wszyscy, proszę. Edytowane 1 Marca 2016 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Są również paciaciaki... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Taka zabawa :-) W miarę możliwości proszę o ukończone prace. Woblery - ze sterem. Edytowane 1 Marca 2016 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 I znowu zaczynamy zabawę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Po falstarcie i ja 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) To i ja :-) Edytowane 7 Marca 2016 przez Kielo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Wczorajsze - ledwo się wyrobiłem . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Cholerka a miałem być pierwszy, heh. Ach ta skleroza PozdrM 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Mam coś ciekawego na ten tydzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Fry 4 cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A ja do zdjęcia dorzucę małą sugestię. Zdjęcia na profilu umieszczane są z linkiem do działu - Wątki autorskie. Ktoś kto nie jest stałym bywalcem raczej będzie miał problemy z odnalezieniem wątku danego Twórcy. Niektóre wątki nie posiadają nicku twórcy w tytule. Myślę, że każde zdjęcie powinno być podlinkowane bezpośrednio do Wątku autora nie do wątku ogólnego. PozdrM 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Bezsterowce 10 cm i 16 g 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Sterowe 5cm :-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi