bobesku Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Płazy na kapelony 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Gąsieniczka: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Moja płoteczka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) I moja 10 cm Edytowane 25 Października 2019 przez muddler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Do tego "Zdjęcia tygodnia" załapała się tylko 2 gramowe plemnikowate. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Moja metrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Nie żebym się czepiał. Żadne zdjęcie nie zostało opublikowane na fejsie od ponad miesiąca. Dodatkowo tak jak na początku ostatnie fotki umieszczane na profilu zawierały link do działu Lure a nie do poszczególnych wątków PozdrNiedobry Melek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 No to coś ode mnie w końcu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 I moja 10 cm Znakomity wobler. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Nie żebym się czepiał. Żadne zdjęcie nie zostało opublikowane na fejsie od ponad miesiąca. Dodatkowo tak jak na początku ostatnie fotki umieszczane na profilu zawierały link do działu Lure a nie do poszczególnych wątków PozdrNiedobry Melek @remek jest bardzo zajętym człowiekiem. Więc dodatkowo, do wszystkich dotychczasowych, dołożył sobie od groma nowych obowiązków Efekt jest taki, że mam "na dniach" otrzymać uprawnienia do zamieszczania na Facebook'u postów i wszystkie Wasze zdjęcia zaczną tam trafiać, już bez opóźnień. Postaram się, by żadne zdjęcie nie zostało pominięte i wszystkie bezzwłocznie trafiały do szerokiego grona "fejsbukowych" odbiorców.Już niedługo Nie chce mi się sprzątać tego wątku, widzę jednak pewne rozluźnienie zasad. Tak dla przypomnienia - wrzucamy tutaj po jednym zdjęciu PRZYNĘT, które ukazały się w ubiegłym tygodniu w naszych wątkach autorskich. Wszelkie teksty typu "jakie fajne", "po ile" czy "jak to zrobiłeś" należy zamieszczać wyłącznie we właściwych wątkach. Tutaj wyłącznie zdjęcia przynęt. Miejcie litość. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Przeszukałem zawartość strony na Facebook'u i - poza zapowiedzią - nie znalazłem żadnych postów ze zdjęciami Waszych prac. Czyli - zaczynam od początku. Żadne zdjęcie nie zginie. Codziennie będę starał się publikować po 3 zdjęcia, więcej raczej nie ma sensu, jeśli mają przyciągać uwagę to lepiej mniej a częściej. Osoby, które jeszcze nie zdecydowały się pokazywać tutaj swoich najlepszych zdjęć z ubiegłego tygodnia, serdecznie zachęcam, by udostępniły swoje prace. Warto dzielić się nimi z jak najliczniejszym gronem odbiorców https://web.facebook.com/jerkbaitpl/?notif_t=page_admin¬if_id=1464099942749666 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Porcja na dziś:https://web.facebook.com/jerkbaitpl/?ref=aymt_homepage_panel I "załącznik", czyli moje "zdjęcie z zeszłego tygodnia": 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dziś również kolejne trzy zdjęcia trafiły na naszą stronę:https://web.facebook.com/jerkbaitpl/?ref=aymt_homepage_panelZaprzestaję niniejszym codziennego informowania o wklejaniu kolejnych fotek naszych przynęt. Oczywiście samego wklejania nie zaprzestaję Zachęcam Was wszystkich do odwiedzania naszego profilu, polecania go przyjaciołom i znajomym, szerokiego udostępniania. Przynajmniej postów z własnymi przynętami Średnia ilość odsłon, to około 2000 dla każdego postu. Nie muszę tłumaczyć, jaki jest to potencjał, jakie zainteresowanie może z tego wyniknąć. Udostępniając, zwiększamy zasięg i potencjalne korzyści z tego płynące. Zapraszam Was więc do śladowej choćby aktywności. Udostępniając, komentując, polecając - mnożymy zasięg i oddziaływanie informacji o naszych przynętach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 I moja 10 cm Równowaga formy i treści - klasyka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Moja bryłka kleniowo-jaziowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Nowy tydzień, nowa wstawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jest chwila, więc dodaję coś od siebie: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Dziesiątki na szczupłego: Edytowane 25 Października 2019 przez muddler 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Koledzy. Zaglądajcie na naszą stronę:https://web.facebook.com/jerkbaitpl/Jeśli macie swoje profile, udostępniajcie posty ze swoimi woblerami. Im więcej osób je zobaczy, tym lepiej. Co więcej, każde udostępnienie ma wpływ na oglądalność strony głównej, podobnie polubienie czy komentarz. Posty bez udostępnień, komentarzy, z małą ilością polubień ledwo dobijają do 1500 odsłon, a te z kilkoma udostępnieniami, czy wieloma polubieniami, potrafią zbliżyć się (lub nawet przekroczyć!) 3000 wyświetleń. Spora część tego, do ilu odbiorców Wasze zdjęcia trafia, zależy od Was. Ja tylko, zgodnie z umową, codziennie wrzucam nową porcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Perch90 Jerk. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi