Skocz do zawartości

CYPRYS-moje dłubanki

Rekomendowane odpowiedzi

Kolorów i odcieni można uzyskać tysiące...

Plastisol daje nie skończone możliwości, wszystko zależy od wyobrażni i  ilości barwników,brokatów i innych rzeczy do barwienia ...(nie tylko gotowe barwniki)

Ostatnio na giełdę powędrowało dwa zestawy gumek po 170 sztuk zestaw,bo nie mieściły mi się w pudełkach... Za każdym razem jak odlewałem coś dla klientów lub znajomych odkładałem dla siebie kilka sztuk,bo byłem przekonany, że to już jest ten "idealny" kolor i doszedłem do takiego stanu,że już nie wiedziałem sam co mam,a torby na rybach nikt za mną nosić niestety nie chciał!

• Like 3

Mam kuzyna, który swojego czasu dwie torby przynęt za sobą ciągał po krzakach. Wyglądał z tymi bambetlami jak rumun ;) Raz mnie tak odwiedził z samego rana i poprosił żebym się z nim urwał na ryby z lekcji. Jak na niego spojrzałem to z litości nie odmówiłem hehe.

• Like 1

Odebrałem mega zestaw od @Cyprysa za wygrany konkurs,po otwarciu koperty siedemdziesiąt robali oblazło mnie prawie całego  :D Największy problem w tym co pierwsze założyć na haczyk, ciężko będzie się zdecydować  :P

Panowie polecam branie udziału w konkursach u @Cyprysa naprawdę warto :)

post-62747-0-47972600-1482605969_thumb.jpg

post-62747-0-46839600-1482605978_thumb.jpg

• Like 7

No powiem krótko i na temat-dowalone w każdym calu ;)

Te ósemki powinny już dużo większe zagryzać,ale to dopiero sprawdzę w czerwcu,jeżeli mogę coś dodać to tak jak pisałem wcześniej 10-12cm robal też by nie był zły i na pewno zrobią niezłą robotę  ;)

• Like 1

Kolego Marcinie - nie sądziłem ,że coś jeszcze mnie tak zaskoczy w tym kończącym się roku, dziś odebrałem z poczty ,a w sumie moja żona, przesyłkę od Ciebie - tuż po otwarciu powiem szczerze , olbrzymie zaskoczenie, moim oczom zamiast 14 sztuk które zamówiłem ukazało się  naprawdę mega potężne ,,gniazdo,,robali :rolleyes: .

O robakach ,larwach i innych rakach pisał i wychwalał nie będę bo to już kilka stron o nich,tylko jedna opinia ciśnie się na usta,  po prostu   MEGA   ZAJ.....STE. Oczywiście o sukcesach na te robaczki nie omieszkam poinformować niemniej jednak na chwilę obecną wielkie ,ale to wielkie dzięki za przesyłkę no i oczywiście jeszcze raz dzięki za dorzucone raczki i robaczki.

P.S Przynęty naprawdę wykonane ze  świetnej mięciutkiej a zarazem silnej gumy pozdrawiam -  Tomek :)

• Like 2

Dostałem robale.

Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.

Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy.

Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku..

• Like 1

Dostałem robale.

Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.

Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy.

Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku..

A jak inaczej można potraktować kolegę ,który zamawia coś po raz kolejny- oczywiście bonusowym  towarem!

Sam lubię dostawać gratisy,bo każda nowa rzecz w pudełku cieszy...a łączy nas wspólna pasja, więc ja też się cieszę gdy wy jesteście zadowoleni.

• Like 2