ag53 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Widzę, że coraz więcej gatunków rybek kuszą te robale. W piątek wybieram się na ostatni wypad nad rzekę, zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jakie odlewasz kolory tych robakow, ale w plywajacym silikonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Kolorów i odcieni można uzyskać tysiące...Plastisol daje nie skończone możliwości, wszystko zależy od wyobrażni i ilości barwników,brokatów i innych rzeczy do barwienia ...(nie tylko gotowe barwniki)Ostatnio na giełdę powędrowało dwa zestawy gumek po 170 sztuk zestaw,bo nie mieściły mi się w pudełkach... Za każdym razem jak odlewałem coś dla klientów lub znajomych odkładałem dla siebie kilka sztuk,bo byłem przekonany, że to już jest ten "idealny" kolor i doszedłem do takiego stanu,że już nie wiedziałem sam co mam,a torby na rybach nikt za mną nosić niestety nie chciał! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Mam kuzyna, który swojego czasu dwie torby przynęt za sobą ciągał po krzakach. Wyglądał z tymi bambetlami jak rumun Raz mnie tak odwiedził z samego rana i poprosił żebym się z nim urwał na ryby z lekcji. Jak na niego spojrzałem to z litości nie odmówiłem hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Odebrałem mega zestaw od @Cyprysa za wygrany konkurs,po otwarciu koperty siedemdziesiąt robali oblazło mnie prawie całego Największy problem w tym co pierwsze założyć na haczyk, ciężko będzie się zdecydować Panowie polecam branie udziału w konkursach u @Cyprysa naprawdę warto 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Niezły prezent dostałeś pod choinkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Gratulacje za wygraną w konkursie i super prezentu świątecznego ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Mikołaj słucha uważnie...Wspominałeś o żółtych Olku?Co sądzisz o dużych robalach? Czy sandacze zasmakują w tym rozmiarze? Wesołych Świąt dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 No powiem krótko i na temat-dowalone w każdym calu Te ósemki powinny już dużo większe zagryzać,ale to dopiero sprawdzę w czerwcu,jeżeli mogę coś dodać to tak jak pisałem wcześniej 10-12cm robal też by nie był zły i na pewno zrobią niezłą robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Kolego Marcinie - nie sądziłem ,że coś jeszcze mnie tak zaskoczy w tym kończącym się roku, dziś odebrałem z poczty ,a w sumie moja żona, przesyłkę od Ciebie - tuż po otwarciu powiem szczerze , olbrzymie zaskoczenie, moim oczom zamiast 14 sztuk które zamówiłem ukazało się naprawdę mega potężne ,,gniazdo,,robali .O robakach ,larwach i innych rakach pisał i wychwalał nie będę bo to już kilka stron o nich,tylko jedna opinia ciśnie się na usta, po prostu MEGA ZAJ.....STE. Oczywiście o sukcesach na te robaczki nie omieszkam poinformować niemniej jednak na chwilę obecną wielkie ,ale to wielkie dzięki za przesyłkę no i oczywiście jeszcze raz dzięki za dorzucone raczki i robaczki. P.S Przynęty naprawdę wykonane ze świetnej mięciutkiej a zarazem silnej gumy pozdrawiam - Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dostałem robale.Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy. Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dostałem robale.Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy. Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku..A jak inaczej można potraktować kolegę ,który zamawia coś po raz kolejny- oczywiście bonusowym towarem!Sam lubię dostawać gratisy,bo każda nowa rzecz w pudełku cieszy...a łączy nas wspólna pasja, więc ja też się cieszę gdy wy jesteście zadowoleni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 8 cm - KAWAŁ "KOTLETA"...Nr. 3 -udało się uzyskać kolor zbliżony do popularnego "biskupka"- jak zwykle przez zupełny przypadek. 7cm też jest- zobaczymy co na to "zanderki"??? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 32 cm na roboka Pana "Cyprysa" Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Konkretne robale na konkretne ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 32 cm na roboka Pana "Cyprysa" PozdrawiamAle ładnie wybarwiony,gratulacje dla łowcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzięki BARTKU za fotkę-rzeczywiście pięknie ubarwiony,a do tego ładny grubasek... Życzę wszystkim w Nowym Roku samych "czterdziestek" i zdrówka przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a pstrągi ktoś próbował łowić na te cudaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a pstrągi ktoś próbował łowić na te cudaki ?Hmmm czeburaszka i do tego hak bezzadziorowy i można próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Hmmm czeburaszka i do tego hak bezzadziorowy i można próbować Tak ciekawie wyglądają że chyba z kolegą coś po zamawiamy i będziemy w Lesku próbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 może i klenie na Sanie będą chciały kłapnąć takiego wariata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a pstrągi ktoś próbował łowić na te cudaki ?Ja jutro bede próbował☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja jutro bede próbował☺To liczę na obszerna relacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Coś postaram się napisac☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Coś postaram się napisac☺Ty się nie staraj pisać tylko połowic noworocznych kabanow czego Ci w życzę i po wstawiać fotki gumek w pstragowych pyszczkach Edytowane 31 Grudnia 2016 przez tony1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi